"Mr Sjøgrens" BLOGGEN

 

Kommer nytt innlegg om "Å se de små tingene i det store bildet", som også er tittelen på det nye innlegget. Innlegget er ute fra 17 AUGUST!

 

Susann har  den siste tiden hatt annen jobb og sykdom som har kommet i veien for lidenskaplig skriving. Nå er hun tilbake med nytt innlegg i starten av hver uke! Hun kombinere personlig blogg, og sin stilling i Parva Gradus for å nå flere lesere . Temaer berøre hverdagen med kronisk sykdom generelt, og muskel- og skjelett plager. 

Susann Har skrevet blogg helt siden juni 2014, og har over disse årene skrevet mye om sin hverdag og sitt liv med den kroniske diagnosen Sjøgrens syndrom. hun har også skrevet om Reisen med sykdommen  og hun har adressert store deler av sitt sykdomsbilde og hvordan hun på godt og vondt har jobbet seg gjennom sine uttfordringer og hverdager.

 

 

 

WEBINAR

Her her vår Susann på Webinar om Trening og kosthold sammen med Camilla Fongen(forsker og fysioterapaut fra NKRR(nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering, Kristine Risum(spesialist i barne og ungdoms fysioterapi ved OUS) og Dr. Fedon Lindberg (lege og spesialist i indremedisin)

 

Susann i ABC nyheter Artikkel i Abcnyheter.no

Susann i abcnyheter.no

– På det verste var jeg sengeliggende og gikk på sterke smertestillende medisiner, sier Susann Olsen (33) som i dag er personlig trener.

     

En av fire nordmenn har muskel- og skjelettplager. Over 300.000 har en revmatisk diagnose. I dag skyldes om lag 46 prosent av Norges totale sykefravær, og 33 prosent av uførepensjonen, muskel- og skjelettsykdom.

Et bedre kommunalt treningstilbud vil spare samfunnet for store utgifter og gi økt livskvalitet til personer med revmatiske diagnoser, mener Norsk Revmatikerforbund (NRF).

 

Les hele atikkelen her!

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2018/03/13/195379585/jeg-fikk-valg-medisinere-meg-ned-eller-trene-meg-opp


Susann i KK Artikkel i KK.NO av Susann

Susann i KK.no

KK.no ønsket å dele @ptsueolsen_official historie som nå er den på trykk🙏 «Dette er nå jobben min for andre basert på min egen historie - er så stolt over livet og kommet i mål med helsen, nå kan jeg bare fortsette drømmen med @parvagradus med partneren og gode venn @busthebarpedersen og samarbeidet med @sportsklinikken ðŸ’ªðŸ¼ðŸ‘ŒðŸ¼ takk til @rubenruud for foto og journalist Anne Josefine Reitan som tok seg tid. Meget stolt og ydmyk»

 

 

Susann fikk en livsvarig diagnose:- Kjærligheten til fysisk aktivitet fikk meg opp igjen

Susann Carine Olsen(32) ble sengeliggende med en ukjent sykdom da hun var 16 år gammel. I mange år jobbet hun for å ta livet tilbake, men det var da hun bestemte seg for å starte en dedikert treningsrutine i september 2017 at livet tok en helomvending. I fjor høst bestemte Susann seg for å prøve og slutte på medisiner, og heller bruke treningen som medisin mot sin revmatiske sykdom. Nylig ble hun erklært symptomfri.

 

Les artikkel her!

https://www.kk.no/livet/susann-32-fikk-en-livsvarig-diagnose--kjaerligheten-til-fysisk-aktivitet-fikk-meg-opp-igjen/69700633#_ga=2.236622337.1059770768.1523721115-2014138307.1523721113