"ET STEG AV GANGEN"

 

Med hjelp av prinsippet “Et steg av gangen”, tenker vi i Parva Gradus å kunne hjelpe med å redusere plager som du nylig har fått eller har hatt en stund. For å kunne fungere i hverdagen må hodet uansett være med for at kroppen skal fungere. Her kommer vi inn og bruker fysisk aktivitet og kognitiv coaching for å få kroppen tilbake til sitt “funksjonelle jeg”

Opplevelsen av kronisk ubehag og plager vil variere. Disse er individuelle og må tas på alvor. Vi skal ikke sammenligne noen, og det er her vi kommer inn for å hjelpe den enkelte målrettet og innen et realistisk tidsperspektiv. Men det krever mye vilje,  øvelse, tilvenning og systematikk for å se fremgang.

Våre teknikker er basert på forskning.  Vi har oppdatert utdanning, kursing og erfaringer.

Filosofi

Filosofien til Parva Gradus er å ta i bruk fysisk aktivitet, mental bevissthet og trening med tverrfaglig behandling i små steg av gangen for å fungere best i hverdagen. Vi analyserer ditt behov og setter sammen en individuell plan slik at det skal være lett å fullføre, gi fremgang med hyppig oppfølging og lager nye kortsiktige og langsiktige mål. Det er det lille fremskrittet i hverdagen som skaper resulateter.

Vi ser at mange i dag sliter med stress på jobb, tidsklemmen eller har “vondter” i hverdagen. Kroniske muskel- og skjelettplager er vanlig i dag, men vanskelig å finne årsaken til. Det er hovedgrunn til at mange sliter med å fungere med sin kropp. Dette fører til en vond sirkel som det blir stadig vanskeligere å komme seg ut av, og ender med passivitet i jobb- og sosiale sammenhenger.

Vår Analyse er at det idag er lett å bli sykemeldt og få medisin for smerter og symptomer. Vår tilbud er å supplere sykemeldingen og medisineringen med hensiktsmessig fysisk akitivitet. Friskmeldte kommer tilbake brått i hverdagen. Vi Mener at riktig trening og tilrettelegging i og etter sykemeldingsperioden gir en forbedret evne til å håndtere hverdagens belastninger.

Våre Spesialområder

Vi Hjelper personer med kroniske lidelser og med reabilitering etter operasjoner. Våre spesialområder er:

       >Revmatisme (skjelett-, ledd- og muskelplager)

       >Trening og Reabilitering etter hjerte- og karoperasjoner

       >Reabiliteringstrening etter operasjoner i Kne og Hofteledd

 

En Felles løsning for de med slike plager er  å ha en jevn og fast rutine i treningen for å få livskvaliteten så god som mulig. Vårt konsept er å hjelpe deg med å designe rutiner for trening og der du bestemmer selv hvor lang økten skal være per gang og hvor mange ganger i uken som skal til for å nå dine mål. Vi tilbyr tverrfaglig tilnærming med et bredt spekter av tjenester i samarbeid med Sportsklinikken. Vi jobber i samme lokaler og har tilgang til Sportsklinikkens ekspertise. Slik kan vi gi deg det tilbudet som passer best.

Alle er velkommen

Vi tar imot deg som ønsker å forbedre helsen din. Om du er en student med studielån, foreldre med dårlig tid, eller en målrettet grunder som helst vil ha rask effekt av treningen, så føler vi at våre tilbud kan gi deg den støtten som ambisjonenene dine krever og tiden og økonomien din tillater.

Alltid i utvikling

Selv om treningen gis størst oppmerksomhet, ønsker vi å  utvikle oss  personlig og faglig ved videreutdanning, kurs og tilgang til den nyeste forskningen på feltene vi jobber med. Slik kan vi utvikle behandlingstilbudet hele tiden for våre nye kunder.

Vi kan tilby deg

I vår utvikling av firmaet har ambisjonen vært å skape et produkt som gjør at du får så mye oppfølging og trening som du selv ønsker. Dette gjenspeiler seg i det vi tilbyr deg av råd, veiledning og kunnskap.

Prismodelen vårt er designet for at du skal få trent mye i forhold til det du betaler.

 

Nå har du har fått et innblikk i hva vi ønsker å bidra med. Ta kontakt slik at vi ses her på Parva Gradus!


Susann Carine Olsen

 

Susann Carine Olsen er utdannet ved Akademiet For Personlig Trening(AFPT). Hun har også en Executive Master i Human Resources Management og Arbeidsrett, med hvedvekt på personlighetsanalyse.Hun har arbeidserfaring fra SATS/Elixia både som PT og gruppeinstruktør. Hennes styrke er å tilrettelegge for jobb i en stressende hverdag med systematisk forbedring av fysisk og psykisk helse.

 


Hun er selv revmatiker og aktivt engasjert i Norges Revmatikerforbund (NRF), er styremedlem i Sjøgrens Forening Oslo og omegn samt i Oslo fylkeslag der hun sitter som Trening og Aktivitetsleder. I dette arbeidet er hun ambassadør for Prosjektet ‘Kom i form med NRF’ som har blitt et forskningsprogram.

Susann jobber aktivt politisk i NRF og i samarbeid med Sportsklinikken for å få trening på fritaksordning. Noen har større behov for fysisk aktivitet, enn å bruke medikamenter i sin behandling.Dette vil ha bedre effekt på mange langtidssykmeldte.


 

Dette kan du forvente av Susann som din rådgiver og trener:

Hun jobber spesifikt mot mål for å få deg tilbake etter sykdom og skade eller dersom du trenger rådgivning med livsstilen din. Susann jobber aktivt med hode og kropp i form av fysisk aktivitet og gir artige utfordringer med en klar plan som er skreddersydd for din hverdag. 

 

“Nye mål blir født underveis, og det er alltid morsomt å se fremover, med hovedvekt på god helse”

 

Gir veiledning i: Styrketrening, mobilitetstrening, utholdenhetstrening, alternativ trening ved skade og sykdom, trening ved kronisk sykdom, Pilates og teknisk ballett som styrketrening


 

Trykk på bildet av Susann for å sende E-post eller ta kontakt med Susann på

telefon 99 74 99 40 eller susann@sportsklinikken.no


 

Joakim Helgesen Pedersen

Joakim Helgesen Pedersen er straks ferdig med en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. Han har også kurs innen idrettslære og treningslære. Joakim sin erfaring innen trening med vekter strekker seg helt tilbake til 2004 og har drevet med idrett hele livet. Hans tilnærming til trening og mosjon dreier seg om moderering etter bekvemmelighet. Joakim ønsker derfor å hjelpe deg med å finne den typen trening som du trives med. Med trivsel kommer kontinuitet, og med kontinuitet kommer resultater og mestringsfølelse.

 


Joakim drev lenge med trening for kroppsbygging. Etter flere år med trening er hovedvekten flyttet seg over til glede og mestring. Perspektivet på trening og helse endret seg også etter at han høsten 2017 måtte operere hjertet og har siden levd med konsekvensene av denne begrensningen. Han kan selv sette seg bedre inn i mentale og fysiske hindringer på grunn av dette. Via sin bachelorutdanning har Joakim skaffet seg omfattende kunnskap om utholdenhetstrening, styrkeløft, , anatomi, biomekanikk, kosthold, sykdomlære og andre flere helsemessige temaer.


Dette kan du forvente av Joakim som rådgiver og trener:

Etter mange år innenfor trening har Joakim fått erfaring med mange ulike treningsformer. Dette gjør han godt kjent med utfordringene som følger med et treningsliv. Motivasjon er hovednøkkelen til resultater. Derfor dreier det seg om å legge treningen på et nivå som gjør at du oppnår mestring og glede.

 

“Innen helse og trening er man aldri utlært, og jeg vil jobbe hardt med å søke ny kunnskap som er bygget på evidensbasert forskning. Jeg ønsker at du får hjelp der du trenger det, med kunnskap som er bygget på forskning som beviser teorier." 

Gir veiledning i: Kostholdsveiledning (både gode vaner og teori), styrketrening (eksplosiv, maksimal, utholdende og muskelvekst), utholdenhetstrening og mobilitetstrening.


 

Trykk på bilder av Joakim for E-post eller ta kontakt  med Joakim på telefon 40 72 90 90 eller joakim@sportsklinikken.no