Events på Oyster Bar

Till Oyster Bar bjuder vi ofta in till spelningar. Kom till oss och njut av skaldjuren ihop med levande musik och underhållning!

Åter dags för ett riktigt celebert besök-Ryan Roxie 15/2

Fredag den 15/2 kommer den helt grymma legendariske Ryan Roxie till Oyster Bar och kör ett akustiskt gig tillsammans med Robbie Miller.
Ryan är en världsgitarrist (har nu en paus innan årets jättelika turné med Alice Cooper drar igång). Han släppte sitt första och grymma soloalbum ”Imagine your Reality” förra året och nu kommer han till Oyster Bar igen för att bjuda oss på en magisk kväll.

Denna kväll är det boka bord som gäller samt förbeställning av mat. Vi tar alltså enbart emot förbeställda matgäster denna kväll.

Ryan Roxie and Anton Körberg acoustic gig at Oyster Bar 31/5-18

Torsdag den 31/5 kommer den helt grymma legendariske Ryan Roxie till Oyster Bar och kör ett akustiskt gig tillsammans med den alltid lika fantastiske Anton Körberg som är en internationellt erkänd trummis förutom att han är en grym Radio-DJ.
Ryan som är en världsgitarrist (har nu en paus mitt i årets jättelika turné med Alice Cooper) håller just nu på att släppa sitt första soloalbum ”Imagine your Reality” kommer till Oyster Bar för att bjuda oss på en magisk kväll.

Skaldjursbuffé, David Bowie & BDJ Peter Swartling, den 29/11-17

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Tribute to Bowie by Bröderna Rongedal at Oyster Bar den 18/10-18

Vi är så stolta och glada att åter kunna presentera Bröderna Rongedal som framför sin hyllning till den för alltid odödliga David Bowie med låtar (Life on mars, Space Oddity, Changes, Starman etc) från deras bejublade konsert ”A Symphonic Tribute To Bowie” som de har framfört på olika platser i Sverige med en stor symfoniorkester.

Detta blir ett exklusivt, unikt och intimt gig där de grymma Bröderna Rongedal förutom sina fantastiska röster har de endast en pianist och en gitarr med sig till Oyster Bar.

För er som gillar David Bowie och skaldjur är denna kväll verkligen ett måste, jag lovar! 

Max Lorentz sings David Bowie at Oyster Bar 26/4-18


Vi är så stolta och glada att åter kunna presentera Max Lorentz som framför sin hyllning till Bowie med bl a låtar från sitt album ”Kiss You In The Rain – Max Lorentz Sings David Bowie” + andra Bowiefavoriter på Oyster Bar.

Med sig på resan har han Mats ”Gaffa” Karlsson på diverse pianon, dragspel, stränginstrument och pojktenor samt Ola Johansson på contrabas, cello och basröst. Dessutom har vi Johan Norgren på trummor samt Micke Fall som vunnit WM i munspel!

”För er som gillar David Bowie och skaldjur är denna kväll verkligen ett måste, jag lovar!” -Björn Almbladh


Totalsumma:
    Till kassan