Diplomøkonom og autorisert regnskapsfører

Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021

Jeg er utdannet diplomøkonom med fordypning i regnskap og skatterett ved fra Handelshøyskolen BI i Bergen. I tillegg til det treårige diplomøkonomstudiet har jeg også en rekke høyskoleeksamener innen skatterett, strategi, regnskapsteori og forretningsjus fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Høyskolen i Nord-Trøndelag (HINT). Jeg har også deltatt på et stort antall kurs som inngår i Finanstilsynets etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.

Erfaring fra mer enn hundre selskaper

Jeg har over 20 års erfaring som regnskapsfører og rådgiver for mer enn hundre selskaper. I hovedsak har jeg jobbet med alt fra små enkeltpersonforetak til aksjeselskaper med opptil 15-20 årsverk. Innbefattet i dette arbeidet har også vært stiftelse av selskaper, emisjoner, omdanning og avvikling. Har erfaring som daglig leder, styremedlem og styreleder i forskjellige selskap og bransjer. I dag er jeg utelukkende engasjert i Ørjan Talhaug AS, som først ble etablert som enkeltpersonforetak våren 2006, og i 2010 omdannet til aksjeselskap.

Ekte Bergenser

Jeg er født i 1974 og oppvokst i Bergen. Er bosatt på Sandsli i Fana, hvor jeg også har kontoret mitt. Min store lidenskap i livet, utenom jobb, er jakt og friluftsliv.

Kunnskap + Erfaring = Kompetanse