Diplomøkonom og autorisert regnskapsfører

Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021 Fra Skåla, Lohen, 2021

Jeg er utdannet diplomøkonom med fordypning i regnskap og skatterett ved fra Handelshøyskolen BI i Bergen. I tillegg til det treårige diplomøkonomstudiet har jeg også en rekke høyskoleeksamener innen skatterett, strategi, regnskapsteori og forretningsjus fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Høyskolen i Nord-Trøndelag (HINT). Jeg har også deltatt på et stort antall kurs som inngår i Finanstilsynets etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.

Erfaring fra mer enn hundre selskaper

Jeg har over 15 års erfaring som regnskapsfører og rådgiver for mer enn hundre selskaper. I hovedsak har jeg jobbet med alt fra små enkeltpersonforetak til aksjeselskaper med opptil 15-20 årsverk, innenfor de fleste bransjer. Innbefattet i dette arbeidet har også vært stiftelse av selskaper, emisjoner, omdanning og avvikling. De siste årene har jeg også vært engasjert som foredragsholder, og har holdt en rekke foredrag innenfor selskapsetablering, regnskap, skatt og avgift. Jeg har også oppigjennom vært medeier i flere selskaper, og har fått erfaring som daglig leder, styremedlem og styreleder. I dag er jeg utelukkende engasjert i Ørjan Talhaug AS, som jeg først etablert som enkeltpersonforetak våren 2006, men som jeg i 2010 omdannet til aksjeselskap.

Ekte Bergenser

Jeg er født i 1974 og oppvokst i Bergen. Er bosatt på Sandsli i Fana hvor jeg også har kontoret mitt. Min store lidenskap i livet, utenom jobb, er jakt og friluftsliv.

Kunnskap + Erfaring = Kompetanse