Forvent litt mer

For meg som regnskapsfører og rådgiver er det viktig at du som kunde er godt fornøyd med de tjenestene du får levert. Jeg har fokus på høy kvalitet, effektiv utførelse og at du som kunde får den oppfølgingen DU trenger. Hos meg er ingen kunde for liten, og mitt tilbud er spesielt tilpasset småbedriftenes behov:

Din personlige regnskapsfører og rådgiver

Alt arbeidet ved mitt kontor utføres av meg selv, og du slipper derfor å måtte forholde deg til flere personer. Du får altså din personlige regnskapsfører og rådgiver. Dette innebærer også at jeg over tid får unik kjennskap til deg og din virksomhet, en forutsetning for kunne gi deg de beste rådene. Selv er jeg autorisert regnskapsfører, med over 15 års erfaring, som regnskapsfører og rådgiver for mer enn hundre selskaper. Jeg er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI, og har i tillegg en rekke høyskoleeksamener fra Norges Handelshøyskole og Høyskolen i Nord- Trøndelag.

Fri telefonsupport

Er du regnskapskunde hos meg og har spørsmål knyttet til regnskap, skatt eller avgift? I motsetning til mange av våre konkurrenter beregner jeg ingen honorar for besvarelse av spørsmål per telefon. Du betaler kun de vanlige tellerskrittene til ditt telefonselskap.

Supporttelefon: 450 01 005

For andre kunder som jeg ikke fører regnskap for beregner jeg honorar etter samtalens varighet og gjeldene satser. For spørsmål som krever nærmere undersøkelse vil det beregnes honorar for den tiden som medgår utover samtalens varighet.

Som kunde får du også

  • Tilgang på meget gunstig inkassoavtale
  • Nyhetsbrev
  • Gratis parkering ved mitt kontor
Lever din bilagsperm her, 24/7

Bilag på papir ?
- Lever bilagene når det passer deg, hele døgnet, hele uken

Lever dine regnskapsbilag når DU vil, 24/7! Du kan enkelt og greit, og når som helst levere dine regnskapsbilag i den utvendige bilagskassen ved mitt kontor.  Her er de godt beskyttet mot både vær og vind. Bilagskassen er også låst og har en slusemekanisme som gjør at ingen kan ta ut bilag etter levering. Enkelt, trygt og godt med andre ord.