Vårsesongen 2023

Flere av våre utøvere har vært i aksjon i løpet av våren. Les mer for oppsummering av vårsesongen 2023

Utendørssesongen startet allerede 27. mars med en 4. plass til Syversen på 6 km terrengløp i klasse 70-74 år i VM for veteraner i Torun i Polen.

Den 16. april løp Kurt Andreas Sanberg Berteussen, Øystein Sanderud og Ole Jakob Ellevold Baksjøløpet på Åbogen. Ole Jakob vant sin klasse. Det var i tillegg flere fra klubben som deltok i trimklassen.

Den 29. april var Serine Lilleseth Boisen og Ole Jakob i Oslo og løp Råtassen/Råskinnet på Sognsvann. Begge gjorde svært respektable løp i løypene med mange uvanlige utfordringer (iskaldt vann og gjørme)-

Den 1. mai var det tradisjonelt KM terrengløp i Moleven. 6 utøvere fra Oppstad var med. Ingeborg Ellevold, William Boisen, Serine Lilleseth Boisen, Olaug Bjørklund, Simen Midtseim Halvorsrud og Ole Jakob Ellevold tok alle turen til Mjøsen golfklubb. Med snø i lufta i Odalen på morran var det spennende å se hvordan forholdene på gresset i Moelven skulle bli. Forholdene var upåklagelige og været ble også nye bedre utpå dagen slik at alle fikk gode løpsopplevelser. Gratulasjoner til Olaug og Ole Jakob som begge ble kretsmestere i sine klasser og til Serine som ble nr 3 i sin klasser og til de 3 andre som også gjorde meget gode løp.

I Krystallmarsjen på Magnor løp Johan Haustad, William Boisen, Markus Sundby-Bredesen Hanna Gaustad, Serine Lilleseth Boisen, Mia Sundby-Bredesen,  Simen Halvorsrud og Øystein Sanderud forskjellige distanser.

Den 24, mai var det endelig tid for første banestevne på Kongsvinger. 4 utøvere fra Oppstad deltok. Jesper Syverstuen satte pers på både 60m hekk, lengde og liten ball. I tillegg løp han også 40m. Ole Jakob og Karsten Ellevold løp begge 1500m i ganske kraftige vindkast som nok var medvirkende til at tiden ikke ble så god som de håpet, men gjennomføringen virket lovende for resten av sesongen. I tillegg kastet de også spyd begge to. Siste mann fra Oppstad var Øystein Sanderud som støtte kule og kastet diskos, slegge og vektkast.

Dermed var våren over og sommeren står for tur. Vi ønsker alle lykke til videre med sesongen og håper at flere ønsker å være med på konkurranser fremover. F.eks. så er neste stevne på Kongsvinger, som er flotte stevner å bli med på hvis man er nybegynner i konkurransesammenheng, den 13. juni.

04.06.2023 23:00