Hej och välkommen!

Mitt namn är Ontira men kallas för Magrood. Jag kom till Sverige som utbytesstudent i 16-årsåldern. Sedan dess har jag bland annat läst svenska på Uppsala universitet och utbildat mig till tolk. Jag är hittills den enda auktorierade tolken mellan thailändska och svenska. Sammanlagt har jag mer än 20 års erfarenhet av att bo och verka i Sverige.

Mitt mål är att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till mina landsmän så att de lättare kan lära sig svenska och bli en del av det svenska samhället. När man kan språket öppnas så många fler möjligheter.

Förutom att jag arbetat som tolk har jag skrivit en körkortsbok på thailändska om hur man tar körkort i Sverige. Jag har också skrivit en lärobok i vardagssvenska för thailändare. Med utgångspunkt från dessa böcker har jag sedan skapat online-kurser i slutna grupper på Facebook.

Vill ni ta del av mina kunskaper och erfarenheter samt studietekniker så kan ni antingen välja begränsat gratis material, eller få tillgång till hela utbudet genom att titta på mitt språkprodukter eller körkortsprodukter.

Med vänliga hälsningar,

Magrood

Jag är mest aktiv på Facebook.

Klicka här för att komma i kontakt med mig!