Brickvävningskurser utan personliga möten 2021. Nya kurser kommer men datum är inte planerade än.

Brickvävning Brickvävning

Kurser för Dig som vill lära Dig att väva med brickor.
10 pedagogiska tillfällen med teori och uppgifter att lösa. Varje uppgift tar ca 3 timmar att genomföra. För grundkursen och fortsättningskursen  kommer nya uppgifter och nya teoriavsnitt skickas varje vecka på tisdagen. För den avancerade kursen kommer nya uppgifter vara annan vecka. All undervisning görs via en grupp på Facebook, mail och telefon, vi har inga fysiska träffar. Det finns inga tider att passa.

Deltagarna diskuterar och ställer frågor i vår Facebookgrupp, fråga om allt som verkar oklart och diskutera med varandra. Kursmaterialet levereras som PDF-filer, vissa instruktioner kommer som en video. Du behöver ha tillgång till dator med program för att läsa PDF-filer samt ett Facebook konto och möjlighet att ladda upp bilder i Facebookgruppen. 

Kurserna finns på olika nivåer. Grunder - Fortsättare - Avancerad Vårkurs och Avancerad Höstkurs.
För de som gått alla 4 kurserna finns en klubb "Spångmurs avancerade bandvävare" 

Jag har lång vana av brickvävningskurser både vanliga kurser och distanskurser och har mycket kunskaper att dela med mig av, mina första brickvävda band vävde jag redan 1964. Min förhoppning är att distanskurserna skall bli givande kurser på ett lättsamt sätt.

Du behöver brickor, garnsticka, garn och bandvävfäste, har du inget finns det att köpa i Spångmurs webbshop.
Beställ kurs och materialpaket nedan, på övriga sidor i webshoppen hittar du mer redskap, material m.m. HÄR

Avgiften skall vara betald före kursstart, betala gärna med Swish.

Kursanmälan