Olavsberget Camping kan by på en hyggelig og rolig familie camping. Her finnes 2 strender, bade anlegg og masse tur attraksjoner.

Olavsberget Camping befinner seg rett på utsiden av Porsgrunn på en plass som heter Nystrand. 1,6 km meter unna Telemarksporten som har Meny daglivarebutikk, Bergbys familieresturant, Plantasjen og Statoil. Det finnes tilgang til buss ca 300 meter unna som gjør det mulig å prioritere reise uten eget transportmiddel. Dette busselskapet drives av Metro buss som reiser lokalt i grenland. Dette gjør det mulig for å komme seg f. eks til Langesund, Wrightegården og sentrum av Porsgrunn og Skien.

Telemarksporten har Nor-way Bussekspress som reiser mere landsdekkende som avganger f.eks til Kristiansand, Tønsberg og Oslo lufthavn.

Olavsberget Camping har ett eget gatekjøkken.

 

 

 • Dette skjer i sommer

  Dette skjer i sommer

  I Grenland finner du et bredt og spennende festivalprogram.

  Mersmak i Telemark, Bacalao, Shanty, Greenlightdistrict, Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival PIT og mange flere, her er noe for alle.

  Les mer…
  05.06.2018 19.24
 • Attraksjoner

  Trykk på denne linken for å se de ulike attraksjonene.

  Les mer…
  23.06.2015 22.04
 • Da er kiosken åpnet for sommeren!

  Da er kiosken åpnet for sommeren!

  Da har vi åpnet kiosken og er klare for enda en sommer! Vi har mye og tilby, alt ifra god mat, drikke, is, godteri og mye mer! Kiosken vil være åpen fra kl.12-20 hver dag. Kom innom for en hyggelig handel!

  23.06.2015 16.27