Aktiviteter på Olavsberget

Hos oss kan du nyte rolige sommerdager ved sjøen. Vi har en av Norges flotteste badestrender. Stranden er langgrunn og passer perfekt for både store og små.

Ønsker du litt mer fart og spenning har vi et flott stupetårn med ulike høyder fra 1 m - 10 m høyt. 

Liker du å gå tur i flotte omgivelser? da er Olavsberget rette plassen for deg. Vi har flere oppmerkede løyper og det er tilrettelagt for å gå tur fra campingområdet og helt rundt Kattøya. Det er nydelig å spise lunsj på øya med fantastisk utsikt. 

Lekeplassen

På lekeplassen er det vippedyr, sandkasse og husker.

Fiske

På Olavsberget finner du byens mest populære fiskeplass. Her er det fine forhold for deg som ønsker å bruke dagen på brygga. Det er tilgang på toalett og egen plass for å sløye fisken. Dette er en aktivitet som er veldig populær året rundt. På vinteren er det mange som benytter seg av å fiske på isen.

Quiz - kvelder

Sommeren 2020 arrangerte vi for første gang quiz kvelder på campingen. Det ble en kjempesuksess og dette er noe vi kommer til å fortsette med sommeren 2021. Det er quiz for hele familien med fine premier.  

Kiosk

I kiosken er det mulig å få kjøpt softis, kuleis ( ved fint vær ), slush, ny poppet popcorn, snacks brus og annet digg. På fine sommerdager triller vi ut kuleis disken, om været er dårlig er det fortsatt mulig å få kjøpt softis, slush, brus og snacks inne i informasjonen.