Välkommen till Nutrition UF

.

Vi på Nutrition UF tycker att det är viktigt att alla, speciellt aktiva, äter hälsosam och näringsrik mat. Därför har vi i en kokbok samlat favoriträtter från några av de främsta idrottarna i Sverige. 

Inom idrott är också osunda relationer till mat ett stort problem, därför har vi även i samarbete med Annie Söderberg skrivit en text om sunt ätande och relationen till kost.

.

.

Vilka är vi?

.

Hugo Hasselund

Hugo Hassellund

Det är jag som är Hugo Hassellund. Jag är 18 år och är ansvarig för marknadsföring och försäljning på Nutrition UF. Tidigare bodde jag i Kinna, en liten ort utanför Göteborg. Som ung hade jag svårt att hitta ett intresse. Jag testade på flera olika idrotter, men det var inte förrän jag var 13 år och började med mountainbike, som jag kände att jag visste vad jag ville göra. När jag var 14 år gjorde jag min första tävlingssäsong och sedan dess har det varit cykling som stått på schemat nästan varje dag. Vid 15 års ålder var det dags att välja gymnasium. Jag bestämde mig då för att flytta till Jönköping och börja på Sanda cykelgymnasium. Tack vare det beslutet kom jag i kontakt med mina fantastiska kollegor.

Albin Rimås

Albin Rimås

Jag heter Albin Rimås och bor i Huskvarna. Det är jag som är VD och inköpsansvarig på Nutrition UF. I nästan hela mitt liv har jag spelat innebandy men slutade för några år sedan när jag upptäckte cyklingen. Min karriär som cyklist började när jag var 13 år gammal och gick i 7:an. Två år efter det gjorde jag min första tävlingssäsong. Nu, ytterligare 3 år senare, går jag mitt sista år på Sandagymnasiet tillsammans med Hugo och Gustav och har tävlat för landslaget både på EM och VM. Utöver cyklingen älskar jag att vara på sjön och i naturen, och såklart att driva UF-företag.

Gustav Thoren

Gustav Thorén

Mitt namn är Gustav Thorén och tillsammans med mina två kompanjoner går jag på Sandagymnasiets ekonomilinje där vi nu driver detta UF-företag. På vårt företag har jag rollen som ekonomiansvarig. Hela mitt 18-åriga liv har jag bott i Huskvarna. I början av mitt liv var jag mycket inaktiv, jag chillade mest och åt godis. I samband med mitt stora intresse för tävlingscykling så har jag på senare dar blivit mycket intresserad av kost och träning då det är en viktig del för att prestera. Därför tycker jag att det är kul att skapa en kokbok med kost och träningstips för alla!

Totalsumma:
    Till kassan