PRISER, RETUR/ BYTTERETT OG GARANTI

 

Alle priser er inklusiv mva.

Vi tar forbehold om prisendringer på grunn av valutafluktasjoner og andre faktorer som påvirker importprisene.

Med mindre kjøper ønsker å betale på forskudd sendes varen i postoppkrav. Det er også mulig å hente varen på vår adresse i Trondheim.

Hvis kjøper ikke er tilfreds med produktet kan varen returneres innen 10 dager. Kjøper kan bytte i annet produkt eller vi refunderer varens kostnad eks porto/omkostninger kr 500. Dette forutsetter at varen returneres i ubeskadiget stand i orginalemballasjen. Retur bør skje i forsendelse som kan spores, f.eks. Norgespakke. Kjøper betaler returporto og bærer ansvaret for varen inntil den er mottatt av Nortrade. For spesialbestillinger kan andre betalingsbetingelser og retur/ bytterett gjelde.

All nattopptikk har en garantitid på 2 år.

Garantien gjelder ikke dersom produktet har blitt lagret, montert eller brukt på feilaktig måte, endret på eller rengjort på feil måte eller med feil rengjøringsprodukter. Garantien dekker ikke normal slitasje, riper, kutt, skrammer og skader forårsket av støt eller uhell. Garantien gjelder ikke hvis produktet er blitt lagret ute eller i fuktig miljø og garantien omfatter ikke indirekte skader eller følgeskader.

Garantien gjelder kun ved opprinnelig kjøp fra NORTRADE og ikke ved videresalg. Garantien kan ikke uten videre overføres ved videresalg.

For at garantien skal gjelde må produket returneres til Nortrade innenfor garantiperioden på 2 år.