Kaxa Kaxa och Hanna

Ridning på Norrveda Ponnystuteri  

Vi har ridning 1-2 dagar per vecka under vår och höst, och på sommaren är det 3-4 dagar per vecka. Ring för information och bokning, se nedan.

Minimiåldern för ryttare är 5 år. En vuxen ledare ska medfölja varje ryttare.

Kostnaden är 150 kr/gång för ridning under ridterminerna, under högsäsong är priset 250 kr/gång. Högsäsong är v 24-33. Betalas via swish vid bokning av varje ridpass. Återbud lämnas så snart som möjligt till oss på telefon, se nedan. Återbud ska lämnas minst tre dagar innan aktuellt ridpass. För ridpass på helgen, ska avbokning ske senast onsdag respektive vecka. Senare avbokning eller om ryttaren uteblir debiteras hela ridavgiften.

För övrigt gäller våra vanliga regler för ridning, d v s obligatorisk hjälm och gärna säkerhetsväst. Skor/stövlar med klack ska användas, inte gymnastikskor.

Eftersom våra russ inte är så stora, har vi även en viktgräns på 40 kg för ryttaren, och en proportionerlig längd i förhållande till hästen.

Vi rekommenderar att ryttaren har en egen olycksfallsförsäkring, även fast det ingår ett visst skydd i hästarnas försäkringar.

Ponnyridning för de allra minsta barnen

Vid några tillfällen under sommaren kommer vi ha ponnyridning för de allra minsta barnen, 3-7 år. Kostnad 50 kr/barn. Datum för detta meddelas vartefter.


Nicke Norrvedas "Nicke" Nonstop

Körning       

Prova på att åka häst och vagn, och följ med oss på vagnen. Vi kör en tur på cirka 30 minuter. Bokas efter överenskommelse. 

Kostnaden för enskild körning är 300kr/gång, och bokas bara under sommarhalvåret efter överenskommelse.

Vid körning är hjälm obligatorisk.

Vi rekommenderar att deltagarna har en egen olycksfallsförsäkring, även fast det ingår ett visst skydd i hästarnas försäkringar. 

Bokning sker till Therese via telefon 0709-71 68 60 eller mail tess@norrveda.se .

Bokningsavgiften betalas via Swish, 123 651 76 84. Avbokning senare än tre dagar innan aktiviteten debiteras och återbetalas inte.