Leveransvillkor

Vid köp för minst 500kr levererar vi gratis med dhl över hela Sverige. Vid köp för 499kr eller mindre tillkommer en leveranskostnad på 39kr. Beställningar skickas normalt varje onsdag, men vi försöker så gott vi kan att skicka din beställning samma dag som vi fått den. Vi levererar hem till dig utan kvittens vilket betyder att du får ditt paket hem till dörren och du behöver inte vara hemma. (OBS om du har portkod så ber vi dig skriva in den i adressfältet vid en beställning)

Leveranstid från det att ditt paket skickas varierar beronde på var i landet du bor. Standardtid är 2-3 vardagar. 

Köpvillkor

Ny kund:

Är du ny kund hos oss och önskar betala mot faktura gör vi en kreditupplysning innan vi skickar stora beställningar. Fakturan medföljer ditt paket eller om så önskas skickas via mejl. Vid betalning via Swish skickas beställning så fort vi fått din betalning.

Tidigare kund:

Din leverans skickas så fort vi fått in din beställning. Fakturan medföljer ditt paket eller om så önskas skickas via mejl. Vid betalning via Swish skickas beställning så fort vi fått din betalning.

Fakturan förfaller efter 14 dagar.

Uppfödarrabatter och andra special rabatter drar vi av när vi gör din faktura, därför ber vi dig välja faktura om du har rabatt hos oss. 

VÅRT SWISH NUMMER 123 286 1045

KONTAKT

Marianne Wahl

Hadevägen 32

81040 Hedesunda

0702869397

marianne@hadeholm.se

Facebook - Hadeholm Gård 

Instagram - Hadeholm