VÄLKOMNA TILL HADEHOLM GÅRD'S WEBBUTIK

Får vi presentera vår syn på energin i ett naturligt hundliv?

På Hadeholm Gård lever vi efter mottot att ett naturligt liv ger god energi. Vi började för fyra år sedan med att leta upp ett foder på de finaste råvarorna för att ge mesta möjliga energi till din hund. Skonsamt för både hund och miljö. Idag är Markus-Mühle omtyckt av hundar i hela Sverige och vi har sakta, sakta utvecklat vårt sortiment med t.ex. en fin Laxolja för Omega 3, ett specialfoder för hundar som är extra allergi-känsliga och nu kommer Black Angus ett foder av hög kvalitet packat med mineraler och proteiner från nötkött, anka, sill och grönläppad mussla. Lika mycket kärlek som vi ägnar åt hundens mat gör vi det åt stunder av renhet och vila. Därför finns Gysinge såpa i vårt sortiment, en såpa som rengör och återfettar din hunds päls och hud (lika bra för dina golv) och så vårt senaste tillskott en hel serie med ullplädar som ger en naturligt skön värme och vila. 

Så väcks ny energi!

✶ Kundrecensioner ✶

 • Anja -

  "Min hund älskar det, annat foder äter hon inte så gärna upp överhuvudtaget.
  Bra kundservice, snabba leveranser!"

 • Maria -

  "Sedan Nala fick upp ögonen för era ullfiltar är det inget annat som passar. Hon skäller och berättar att något saknas om jag inte lagt dit en av dessa härliga filtar"

 • Pia -

  "Filippa har alltid bara bäddat bort alla filtar jag provat men älskar ullbädden och lägger sig till rätta med en gång"

 • Gabriella -

  "Ullfiltarna är perfekta att lägga ner i vagnen och pulkan när jag och mina barn är ute och leker. Slipper oroa mig för att dem blir kalla"