Våra leverantörer

Netpoint är leverantörsoberoende vilket i längden skapar frihet för er som kund. Men vi har ett antal leverantörer som gärna samarbetar med eftersom de leverar kvalitet och hög service.

 

Deltaco tillhandahåller kablar och adapters och mycket mer till mycket konkurenskraftiga priser och snabba leveranser. Ingen annan leverantör matchar deras priser, de saluför dessutom ett eget varumärke, Deltaco.

 

 

SteaIT är ett Danskbaserat it-bolag som främst erbjuder hostingtjänster. SteaIT står för kvalitet och säkerhet.

 

Dustin är den största leverantören som även har privatmarknaden som fokus. Dustin står för kvalitet, bra service och snabba leveranser.

 

HP En gigant bland server, pc och printers. De leverar alltid produkter av hög kvalitet. De har satt en printer standard genom åren.

Vi var tidigare ägare av bolaget som nu drivs i egen regi av en tidigare anställd. Netpointdata har en mycket hög servicekänsla och hög kvalitet på sina leveranser. Vi utnyttjar Netpointdata för service på våra kunders hårdvara. Dem är dessutom underleverantör av konsulttjänster. Besök gärna deras egen hemsida www.netpointdata.se

 

Microsoft behöver inte vidare presentation, dem är de största leverantören av programvara i världen.

 

 

Dell Hårdvaruleverantören som låter dig själv konfigurera din pc som du vill ha den. De bygger sin verksamhet på egen försäljning men ett antal leverantörer saluför deras produkter.

 

 

 

CapTech - Excertis Göteborgsbaserat bolag som började med egen konfigurerade datorer, är idag en stor leverantör av IT produkter.