Smovey MED

Smovey står för swing move and smile. De tillverkas för att erbjuda en ökad nivå av hälsa, livsglädje och lättnad genom att stimulera kroppen och sinnet på ett lekfullt sätt, utan tunga lyft eller slitsam träning. Det är rytmen, svängmomentet, vibrationen och ljudet som ger en unika kombination vid träning.

Smovey MED är de blå ringarna, en utveckling av de gröna. Dessa är framtagna genom forskning av neurologen Dr Di Stefano. De blå är enklare och smidigare att använda, vibration och ljud skiljer dem även åt.

Jag som provat båda kan rekommendera de blå. Därför säljer jag enbart dessa.

Beställ dina ringar

 

VILLKOR: Minsta ordervärde för expidering av paket är 700 kr.

BETALNING: Nya kunder väljer någon av Paysons betallösningar. Du som redan är kund kan välja att betala i förskott eller med faktura, när väl köpet är godkännt. Frakt tillkommer alltid.   

Varorna skickas härifrån följande vardag. Sedan är det upp till Postnord! 

Make sure you chose you country for shippment and delivery. 

 

 

 

 

 

smovey MED - funktion

Ringarna har 3 eller 4 stålkulor inuti, beroende på sort. Det finns ett dämpningsskydd uppe vid handtaget som underlättar användandet.

Ringarna svingas framför, bakom, ovanför eller vid sidan kroppen och stålkulornas rörelser genom den valsade spiralformade slangen ger vibrationer som genast tas upp i handflatorna, når nervsystemet och når ända hela vägen in till de djupaste core musklerna.

De Sensormotoriska och neurala impulser påverkar muskler, vävnader, nervsystem och organ på ett positivt sätt.
Du får även zonterapi i händerna. Och ökar känslan av välbefinnande.  

Dessa ringar kan du motionera med på promenad eller i träning eller använda på jobbet. Funkar både inomhus och utomhus. Solid Aqua är gjord för vattengympa.

Uppfinnaren bakom Smovey- och Vibroswingsystemet heter Johann “Salzhans” Salzwimmer. Han var en aktiv skid och tennis instruktör som mitt i livet fick diagnosen Parkinsons.

Johann utvecklade en metod för att stabilisera hälsan och hålla sjukdomens symptom i schack. Resultatet blev Vibroswingsystemet och den hälsosamma livsstilen med samlingsnamnet Smovey, vilket man kort skulle kunna beskriva som ett glädjefyllt liv i rörelse. 

Idag lever Johann ett liv av hög livskvalitet med ett absolut minimum av läkemedel - Ett liv andra i hans situation endast har kunnat drömma om tidigare.

Johanns motto är: Kraften i mild rörlelse och kraften i en naturlig paus.

Retur & Reklamation

 

RETUR

30 dagars med returrätt, förutsatt att varan är hel och ren och kvar i sin orginalförpackning. Kunden bekostar returporto.

 

REKLAMATION

Om det skulle finnas fabrikaitonsfel så skickas produkterna dirkekt till tillverkaren med uppgift om inköpsdato och vad som felat.

Oljor från Young Living

Smovey MED

 

Läs allt du behvöer veta om ringarna och kolla på demo här.

 

När du beställer ringarna här får du kostnadsfritt en demonstration av. Mona Nygren som är registread SMOVEY COACH.
Boka in en gratis introduktion via skype/messenger. 

Dessa produkter marknadsförs, än så länge, som motionsredskap. Den DVD som medföljer visar inget som antyder hur du kan använda dessa ringar vid stress, utmattning och trauma. Därför erbjuds med en genomgång före du börjar träna.

Mail: boka@psoas.se

ENG: When you order your rings from my shop you will get a traumainformed demo free of charge.

 

Nyfiekn och vill veta mer? Läs mer om smovyes.

 

 

Betala dina sessioner - klienter som bor utanför Sverige