Om smoveys - SEMESTER STÄNGT fram till 23/7 Välkommen åter! Ringar kan du beställa från fabriken, kolla in länken.

Smovey tillverkades för att erbjuda en ökad nivå av hälsa, livsglädje och lättnad genom att stimulera kroppen och sinnet på ett lekfullt sätt, utan tunga lyft eller slitsam träning. 

Smovey

Om smoveys

Det gröna Smoveyringarna har fyra stålkulor inuti som skapar vibrationer vilka når ända hela vägen in till de djupaste core musklerna.
Sensormotoriska och neurala impulser påverkar muskler, vävnader, nervsystem och organ på ett positivt sätt.
Du får även zonterapi i händerna. Känslan av välbefinnande sker raskt. Dessa ringar kan du motionera med på promenad eller i träning eller använda på jobbet. Funkar både inomhus och utomhus. Det finns även en speciell sort gjord för vattengympa. 

 

Många fördelar

 • Främjar musklerna
 • Ökar blodcirkulationen samt förbättrar matsmältningen
 • Stärker benstommen
 • Förebyggande för Osteoporos
 • Skärper bindväven
 • Anti-cellulit
 • Motverkar Triggerspänning
 • Nacke, axlar och rygg
 • Lindrar neurologiska sjukdomar som Parkinsons, reumatism, Alzheimers, diabetes, multipel skleros
 • Formar och tonar hela kroppen - framförallt överarmar, mage, ben och rumpa
 • Främjar lymfcirkulationen
 • Detox / utrensning
 • Förbättrar koordinationsförmågan
 • Fallskydd, när träningen kopplar ihop höger och vänster hjärnhalva

 

Så här fungerar de på kroppen

Smovey vibrationsringar består av fyra stålkulor som rullar fram i en specialräfflad slang. Vikten är 500 gram utan svängningsrörelse, men centrifugalkraften som uppstår genom att svinga ringarna, kan öka kraften upp till 5kg. Vibrationerna som skapas överförs till hela kroppen. Effekten kan göra att cellerna vibrerar i upp till 60 hz vilket är hälsosamt. Rörelsen gör att nerverna stimuleras, kroppens blodcirkulation förbättras men även de minsta musklerna tränas också vilket gör Smovey till ett fantastiskt redskap.

 

Så här använder du ringarna

 

Parallell sving  - går att göra sittande och stående. Bra att börja med, för att hitta fötterna.

Korsande sving - går att göra sittande och stående. Öppnar upp för andning och axlar.

Enkel stegövning - går även att göra sittande så lyfter du ett ben och sätter ner. Ger stabilitet och tränar balans på ett finstämt sätt.

Titta på kort sekvens, demo: Enkla övningar med ringarna.

 

 

Mannen bakom smovey

 

Uppfinnaren bakom Smovey- och Vibroswingsystemet heter Johann “Salzhans” Salzwimmer. Han var en aktiv skid och tennis instruktör som åkare och tennisspelare fick diagnosen Parkinsons.

Johann utvecklade en metod för att hålla sjukdomens symptom i schack. Resultatet blev Vibroswingsystemet och den hälsosamma livsstilen med samlingsnamnet Smovey, vilket man kort skulle kunna beskriva som ett glädjefyllt liv i rörelse.

Idag lever Johann ett liv av hög livskvalitet med ett absolut minimum av läkemedel - Ett liv andra i hans situation endast har kunnat drömma om tidigare.

Johanns läkare är entusiastiska över effekten Smovey har haft på hans sjukdom, och ringarna har spridit sig över hela världen.

 

 

Experten säger

 

"Smovey är ett enkelt, effektivt motionsredskap, och kanske ett terapihjälpmedel. Motion med Smovey leder till förbättrad rörlighet, kroppskänsla, mjukare leder och starkare ryggrad. Kort och gott är Smovey bra för alla."

Univ.Prof Dr.Hans Tilscher och Dr.Christoph Michlmayr, Ortopeder i Wien

 

 

 

 

 

Beställa ringar från andra länder

 

Beställ dina ringar från fabriken i Österrike (klicka på länken). 

Du betalar online med paypal och paketet skickas direkt hem till dig.

Se till att välja single set och sedan modell "Classic" eller "Solid" och hur många par du vill ha. 

Viktigt är att du är inloggad med mitt coach nummer SE04430 (Mona Nygren)
annars får jag inte kontakt med dig efter köpet.

Räkna med 4-14 dagars leverans.

 

Gratis smovey demo

 

Beställer ringarna här så ingpr en kostnadsfritt en demonstration tillsamamns med Mona. Boka in en introduktion i Solna eller via skype. Det är obligatorisk.

Dessa produkter marknadsförs, än så länge, som motionsredskap. Den DVD som medföljer visar inget som antyder hur du kan använd dessa ringar vid stress och utmattning. Därför erbjuds med en genomgång före du börjar träna. Mejla: boka@psoas.se

 

Retur & Reklamation

 

RETUR

30 dagars med returrätt, förutsatt att varan är hel och ren och kvar i sin orginalförpackning. Kunden bekostar returporto.

 

REKLAMATION

Om det skulle finnas fabrikaitonsfel så skickas produkterna dirkekt till tillverkaren med uppgift om inköpsdato och vad som felat.