CMAS 2 STJERNER KURS

Dykking er en fasinerende sport. Samtidig som du utforsker verden under havoverflaten vil du oppdage at det er mye du kan tenke deg å lære mere om. På dette  videregående kurset får du anledning til å utvikle dine kunnskaper. Kurset retter seg særlig inn på å øke sikkerheten ved å vektlegge forebygging og korrekt opptreden ved ulykker. Noen emner; navigering, redning og dykking til 30m. Kurset består av 14 timer teori og 3 dykkedager med øvelser. For å begynne på dette kurset må du være fylt 15 år og ha minst 20 dykk i Norge med tørrdrakt etter fullført grunnkurs.
Kurspris kr. 4.900,- inkludert lærebok og sertifisering. Elev må eie eget utstyr.

CMAS 3 STJERNER KURS

Dette kurset gir den høyeste utdannelsen innen sportsdykking. Utdanningen fokuserer på dykkeledelse, avanserte dykkemetoder, trening i ledelse av kurselever og kvalifiserer for dykking til 40m. For å begynne på dette kurset kreves det lang og bred dykkeerfaring. Vi ser helst at du har over 100 dykk i nordiske farvann med tørrdrakt etter fullført grunnkurs. Du må innneha CMAS 2 stjerner, Padi rescue eller lignende. Kurset består av 24 timer teori og 8 dykk i sjøen. Dette kurset krever en del egentrening. Elev må eie eget utstyr.
Kurspris kr. 6.900,- inkludert lærebok og sertifisering.

CMAS NITROX KURS

Nitrox er det naturlige valget for alle. Kurset for de som vil bruke nitrox til sportsdykking er så enkelt at det kan gjennomføres på 1 kveld eller en litt lenger dag. Klasseromsundervisning og praktisk trening i analyse av gass, og en skriftlig eksamen.
Pris: 1.950,- inkludert lærebok, 1 dykk med Nitrox og sertifisering

CMAS INSTRUKTØR KURS

Er du ute etter noe ekstraordinært? Vil du gjøre noe andre bare kan drømme om? Hjelpe folk med å forandre deres liv og åpne dører du ikke engang visste eksisterte? Alt dette og mer venter deg som profesjonell cmas dykkerinstruktør. Den morsomme delen av instruktør treningen samhandler med kursdeltakere mens du oppretter vennskap som fortsetter lenge etter at kurset slutter. Instruktørkurs arrangeres ved forespørsel.