Om Ecos

Ecos kokosvatten kommer från de mindre vanliga men mer smakrika "Num Hom" kokosnötterna (vilket översatt betyder "aromatisk") från gårdar i sydvästra Thailand. Gårdarna använder traditionella ekologiska odlingsmetoder, dvs de använder inga bekämpningsmedel eller jordbrukskemikalier, och de är inte GMO (tydliggörande: det finns inga GMO kokospalmer). Palmerna växer fint av sig själva om de bara  lämnas till naturen och behandlas med omsorg. Detta innebär att Ecos kan köpa hållbart och ekologiskt odlat kokosvatten utan kostsam byrokrati. Genom att inte behöva betala certifieringsorgan kan Ecos betala nästan 50% mer/liter för sitt kokosvatten för att säkerställa hållbara jordbruks och levnadslöner. Mer pengar till jordbrukarna är en del av Ecos engagemang för social rättvisa. Ecos är förpackad i den mest miljövänliga aseptiska förpackningen som finns och UHT behandlas med miljö och näringskvalité i åtanke. Verkligt RAW kokosvatten kan endast får från en nyknäckt kokosnöt. Att frysa eller utsätta kokosvattnet för högt tryck (HPP) påverkar vattnet på cellnivå och leder ofta till tidig oxidation och enzymatisk lakning. Dessa processer kräver vanligen även konstant kylning och en "mjukad" förpackning. Krav som Ecos med gott samvete inte kan lägga på miljön. Moder Natur kommer före vinst. Alltid! Ecos innehåller 50-100% mer kalium än nåt annat märke av kokosvatten och förhållandet kalium/natrium i Ecos är näst intill perfekt för oss för att hålla oss basiska.
Ecos kommer alltid att ha bästa kvalité och bäst smak och ha det på de miljömässigt bästa och socialt medvetna sätt som möjligt. Ecos ser ljust på framtiden och underbara saker som kommer.

Sagt om ECOS

"Jag gillar kokosvatten! Rätt kokosvatten! Jag är ganska kräsen med att inte dricka vilket kokosvatten som helst. Min favorit är ju förstås att dricka direkt från den gröna kokosnöten, skördad på plats någonstans söderöver. Så det är en lyx att få ta del utav kokosvattnets välgörande effekter trots att jag befinner mig långt ifrån Bali, Thailand. Ecos kokosvatten smakar fräscht, uppfriskande och nästintill som direkt från en kokosnöt. Det ännu mer lyxiga är att den kommer i en chokladvariant – som att dricka en chokladkaka. Perfekt som ”lördagsgodis”! Lördagsgodis som bygger upp kroppen, inte bryter ned den."

-Erica Palmcrantz Aziz, Rawfood Guru (Rawfood by Erica), författare, inspiratör, entrepenör