Om oss

För oss på MEGAB handlar allt om fokus på moder jord, miljö, hållbarhet och social rättvisa. Dessa värderingar skall återspeglas i de produkter vi marknadsför och säljer.

”Hållbarhet” bör vara mer än en slogan för marknadsföring. Det skall vara ett sätt att tänka och en form av respekt för människor och för vår planet. Hållbarhet är Nyckeln!

"Moder Jord" kommer före vinst. Alltid!

I menyn ovan hittar du, förutom vår webshop, information om de olika varumärken vi marknadsför och säljer. Klicka bara på respektive flik för att läsa mer. Har du frågor eller funderingar kring våra produkter kontaktar du oss bara så skall vi göra vad vi kan för att hjälpa dig :)

/Stay strong

Återförsäljare

Vi söker ständigt nya och fler återförsäljare till produkterna vi marknadsför och distribuerar. Är du intresserad av att sälja våra produkter i din verksamhet? Kontakta oss redan idag på: yope@megab.se

MEGAB + Moder Jord

Vi levererar alltid, i alla de fall där det är möjligt, med miljöfrakt. För att göra vad vi kan så investerar vi dessutom i utsläppsrätter. Detta gör vi för att utsläppsrätterna skall "låsas in" och inte användas. Vi vill på det sättet bidra till att minska de tillåtna utsläppen.

Tillsammans gör vi skillnad!

Natural & Organic Food Fair
YOPE Glammies Award 2017

YOPE @ ELLE Beauty Award 2018