Välkommen till oss!

Mattias Sound Engineering är ett småskalligt expansivt företag i ljud och ljusbranchen. Vi jobbar med att ha dig som kund i centrum och fullt fokus på era önskemål och behov. 

Vi riktar sig till dig som i någon form är i behov av ljud- och ljusteknik. Vi kan erbjuda mängder olika lösningar för olika sammanhang, både uthyrning vid korta behov, eller en fast installation för långsiktiga önskemål. Förutom ljudteknik i form av en ren teknisk lösningar kan vi även erbjuda ljud- och ljustekniker på frilansbasis.

Vi erbjuder även tjänster iform av insplening av bland annat speakerröster och pod-casts.

Vill du veta mer om hur ljudteknik fungerar eller hur man bör tänka vid användning av olika typer av ljud/ljusteknik så kan vi erbjuda olika former av utbildningar eller föreläsningar som fortbildar dig, dina kollegor och/eller vänner.

Tveka inte att höra av dig till oss för en lösning och en offert som passar dig och dina behov.

Recensioner från kunder

"Mattias kombinerar ett stort kunnande med en ordentlig portion social kompetens. Bobbyflips förstaval av tekniker/leverantör i alla lägen"
Mattias Strömberg, sångare/gitarist Bobbyflips.

"Med ett fantastiskt bemötande och en inställning till att ingenting är omöjligt förgyllde du och lyfte årets nollning till en ny nivå! Stort tack för ditt engagemang och den trygghet du gav oss i nollningsstyrelsen, vi hoppas på att få ha kvar dig i framtida nollningar!"
Moa Josefsson, nollningsstyrelsen VÄXT 2017.

"Tack Mattias för ett väl utfört arbete, vi är så nöjda. Ditt stora engagemange och trevliga bemötande gjorde att vi kände oss trygga att lämna över allt ljud och ljus i dina händer. Stort tack igen från oss och alla andra som var delaktiga under vår galakväll, vi kommer anlita dig flera gånger var så säker!"
Lina Ohlsson, projektledare OF-Galan 2017.