Aprilväder och snart seminsäsong 2021!

Annandag påsk och idag är vintern tillbaka.. trots detta öppnar vi för säsongen om två veckor, måndag 19/4, och då hoppas vi vårsolen värmer igen!  

Liksom tidigare år har vi Canterbury på plats och 2021 firar vi att han varit här i hela tio säsonger! Canterbury finns på plats från 26/4. Vi har som vanligt ett fortsatt nära och bra samarbete med Elin Lundgren som kan det mesta om det mesta när det gäller hingstar.

Elin arbetar sedan flera år tillsammans med Stall Ahlmann  https://stall-ahlmann.de/de/ och Lodbergen Dressyrhästar https://dressurleistungszentrum.de/de/hengste/ i Tyskland. 

En spännande nyhet är att vi får hingsten Faithful 9526 till Markebäck iår! Planen är att Faithful ska finnas tillgänglig från början på maj. Mer info om Faithful finns på http://lundgren-sporthorses.com/webb/samt hos ägaren Brolöten AB på https://broloten.se/ 

Har du frågor eller funderingar kring seminering eller ditt sto? Kontakta Lotten på lotten@markeback.se eller 073-985 83 59

Har du frågor om Canterbury, Faithful eller andra hingstar? Kontakta Elin på elin@lundgren-sporthorses.com eller 073-435 15 95

Faithful  9526

Faithful 9526

e. For Romance I - De Niro - Mondrian - Rex Magna xx

Svart
Född 2017
Mkh: 168 cm
Uppfödare: Jens Kvist, Danmark
Ägare: Brolöten AB

Välkommen med ditt sto till Markebäck!

                        

Hingststallet

Såhär vårfint var det innan snön kom idag på annadag påsk, men vi hoppas det grönskar och är varmt igen om några veckor.

Vi hoppas också att Faithful ska trivas hos oss, det kommer finnas möjlighet att komma och se honom visad och riden under säsongen, håll utkik på Facebook för datum eller kontakta Lotten för ett bokat besök hos hingstarna. 

Välkommen!