Seminsäsong 2023!

Vintern är snart över och det finns hopp om ljusare kvällar och en vår i antågande! Ömsom kallt och ömsom varmt och snö till och från, men med mars runt hörnet känns det som att seminsäsongen 2023 närmar sig på allvar! 

Iår blir ett annorlunda år på Markebäck, för första gången sedan jag började 2009 kommer hingststallet att vara tomt. Canterbury betar sedan augusti 2022 på de evigt gröna ängarna och Faithful ska som valack helt ägna sig åt tävling. Vi hoppas det ska gå riktigt bra för honom och Emelie på dressyrbanorna!

Vi kommer som tidigare år ha ett nära samarbete med Loviseholm utanför Örebro. Där finns ett koppel av fina hingstar och då vi enkelt beställer och planerar för hämtning av skick kan vi erbjuda mycket färsk seminering med deras hingstar, det blir i det närmaste som stationshingstar. Mer info om hingstarna på Loviseholm kommer finnas på loviseholm.se, uppdatering sker efter bruksprovet där några ska visas. 

Markebäck öppnar för säsongen måndag 17/4. Vi tar emot skick från samtliga hingstar verksamma inom färsk semin stationerade i Sverige och även från hingstar på import.

Priser för säsongen uppdateras under våren. 

Vid frågor kontakta Lotten på lotten@markeback.se alternativt 073-98 58 359. 

Välkommen med ditt sto till Markebäck!