Julen nærmer seg - Vi har julegaver for alle

Julen nærmer seg - Vi har julegaver for alle

Det er under en måned til jul. For mange er det vanskelig å finne på unike julegaver, noe som dine kjære ikke har fra før. Maritex Gávpi har kanskje den litt spesielle og fine gaven, den som kanskje er litt uventet.

Maritex Gávpi er kanskje den største nettbutikken med utvalg basert i det samiske. Her finner du flotte julegaver fra Kautokeino, midt i Sápmi.

Vi synes selv den fine Porotokka-serien av keramikk med reinmotiv er veldig flott. Du finner disse på vår side med gaveartikler til hjemmet. Her finner du også andre gaveartikler med motiv av rein eller samiske symboler.

Vårt lager er nettopp fyllt opp med de populære knivebeltene, som mange bruker å gi i julegave. De finnes i bredder på 7 cm og 8 cm. På vår side med knivbelter, finner du også de populære sameknivene fra knivsmed Strømeng, kniver produsert i Karasjok av folk med solid erfaring.

På vår side med artikler for barn, finner du mange fine puslespill der du lærer å kjenne mange av de flotte dyrene i naturen vår. Her finner du også myke rein-kosedyr. Har du aktive barn, anbefaler vi vår lasso. Lassokasting er morsomt og gir fin trening. I samisk idrett brukes lassokastekonkurranser å samle mange deltakere og tilskuere. Enten som øvelse alene, eller i kombinasjon med skirenn.

Har du noen som ønsker seg gave med motiv av det vakre sameflagget? Vi har kanskje det største utvalget av produkter med sameflagg.

Kjenner du noen som er veldig interessert i samisk duodji? I vår nettbutikk finner du noen av bøkene som er skrevet om emnet.

Våre egendesignete sjal har vært en bestselger i mange år. Dem finner du selvsagt også i nettbutikken.

 

28.11.2018 13.27