INFORMATION KRING HUNDUTSTÄLLNING 6/8!

Nu är dagen för hundutställningen snart här och vi har fler spännande aktiviteter för alla!

PONNYRIDNING med fina Tabasco och Julia Ravnäs

PROVA PÅ AGILITY själv i hundgården

KORVKIOSK med massa gott

TÄVLINGAR med fina priser

Butiken har öppet kl 9-15 på lördag. Hundutställningen börjar ca 10.00, och vi välkomnar då dagens domare Therese Ledin. Domaren kommer även bjuda på en mindre uppvisning med en av sina hundar, missa inte det!På hundutställningen kommer det vara 3 klasser. En valpklass upp till 1 år, en mellanklass upp till 5 år och en klass från 5 år och uppåt. Det kommer utses en vinnare i varje klass, dessa 3 vinnare tävlar därefter mot varandra och av dessa 3 utses en hedersvinnare. Alla deltagande hundar får en goodiebag och vinnarna får vinstpriser. Stort tack till våra sponsorer Pondusfoder AB , #kemibolagetocean , #svenskahundfoderab, #lantmännenlantbruk och #skepptunagolvochträ.

Har ni ingen egen hund eller ingen möjlighet att ställa ut er hund? Ni är ändå varmt välkomna att komma och titta och heja på ändå och ta del av alla andra roliga aktiviteter!

Glöm inte att lördag även är sista dagen på butikens sommarkampanj! Vi hoppas att regnet håller sig undan på lördag, och att ni är lika taggade som oss. Vi ses på lördag!

2022-08-04 10:52
Tillagd i varukorgen