Information Corona krisen

För att underlätta för våra kunder under Corona virusets framfart genom landet vill vi hjälpa till med att erbjuda hemleverans för de i stort behov av varor från oss. Under dessa närmsta veckorna erbjuder Mälargårdar Butik fri hemleverans till kunder som sitter i karantän eller är i riskgrupp och ej vill riskera att åka någonstans. Detta gäller endast de i stort behov av foder, etc. och det gäller en begränsad mängd varor. Inga hela pallar kommer levereras. 

Vi ber er ta hänsyn till våra begränsningar. Då vi endast är två personer som jobbar i butiken just nu, kan vi inte leverera till adresser allt för långt bort och vi kan inte heller göra många leveranser per dag. Vi hjälper till med hemleverans i den mån vi kan med våra begränsade resurser. 

Hemleverans:

Individanpassad service. Vi kommer överens med kund om tid och plats samt vad kunden behöver få hem. Ingen fysisk kontakt krävs vid avlämningen av varorna. Kund meddelar vart varorna ska läggas om ingen direktkontakt önskas. Betalning sker i förskott via swish eller banköverföring. 

Kontakta oss på telefon 08-59147097 eller maila till info@malargardar.se

 

Ta hand om er och varandra/ Mvh Mälargårdar Butik

2020-06-04 09:55