Baneleie

Alle som ikke står oppstallet ved Trivselsstallen Lysefjorden må betale baneleie ved bruk av klubbens utendørs ridebane, dette gjelder også organiserte klubbtreninger med mindre noe annet er informert om. Baneleien skal gå uavkortet til det daglige vedlikehold av utebanen(harving, vanning etc) som utføres av Trivsesstallen. Pengene skal betales direkte til Trivselsstallen v/Dorthe Haga. Ta kontakt med henne direkte for organisering av betaling. Det er også mulig å kjøpe klippekort for de som bruker banen mye, slik at man ikke trenger å ta med penger hver gang.

Når klubbtreningene flytter innendørs for vinteren gjelder de samme prisene. Ridehallen kan ikke benyttes av eksterne med unntak av ved deltakelse på ukentlig organisert klubbtrening eller andre treninger organisert av rideklubben eller Trivselsstallen.

Priser:

Per gang - 50kr

Leie av hall per hele dag kl 9-17 - 500kr

Leie av hall per hele dag ut over kl 17 - 750kr

 

 

Baneregler klubbens utebane

  • Alle ryttere skal møkke etter hesten sin så snart økten er ferdig.
  • Materiell skal ryddes bort så snart man er ferdig å ri
  • Ved organiserte sprangtreninger er banen stengt for andre ekvipasjer enn deltakere på treningen
  • Ved organiserte dressurtreninger er banen åpen for andre ekvipasjer. VIS HENSYN!
  • Følg regler for ridebanens veier: -Skritt innenfor sporet dersom noen andre rir i en høyere gangart. - Ryttere på sporet skal møtes venstre mot venstre(dvs ryttere som rir på venstre hånd har forkjørsrett på sporet, de andre skal vike). - Ryttere på firkantsporet har forkjørsrett, rir man på volte eller over diagonal skal man vike.
  • Det er IKKE tillatt å slippe hester i utebanen
  • Longering skal foregå i kontrollerte former - INGEN får bruke den for å la hesten "løpe fra seg" i galopp. 
  • Alle groper laget under riding/longering skal graves godt igjen før man forlater banen.

Alle ryttere som benytter seg av rideklubbens utebane skal være oppmerksom på disse reglene før banen benyttes. Blir reglene brutt kan man risikere utestengelse, eller at banen blir stengt for absolutt alle i en periode(gjelder spesielt punktet om møkking og longering/gjengraving av groper)