KVALITET-RESULTAT-HÄSTVÄLFÄRD

Målet för verksamheten är att hålla en hög kvalitet på vårt arbete och på våra hästar.  Vi jobbar enligt principen att friska, glada och starka hästar presterar bra på tävlingsbanan. Målet är att de hästar vi jobbar med ska få möjlighet att träna och tävla på ett sådant sätt att det maximerar deras framgångar utan att slita ut dem i förtid. Vi är ett litet stall där kvalitet går före kvantitet. För oss går kvalitet och resultat går hand i hand och är måttet på ett väl utfört arbete. Efter avslutad tävlingskarriär ger vi möjlighet till omplacering av de hästar som vi haft i träning under minst ett år. Detta sker via hästarnas pensionsfond. För mer information läs här

Vår idé är att föda upp eller köpa in toppstammade unghästar som vi sedan säljer i andelar, oftast via Easy KB. Dessa fina individer tränar vi upp med målet att vara med i de större unghästloppen, men också med fokus på en lång och hållbar karriär. Vi vill ge alla intresserade möjligheten att gå med i en toppstammad häst till ett rimligt pris. I mån av plats tar vi även emot hästar i träning. Vi välkomnar alla som delar vår filosofi och våra mål. Hos oss kommer din häst förutom sina träningspass få mycket tid med alternativa behandlingar, såsom laser och equiterapi samt ridning och  stärkande motion på skrittband.

Som kund hos oss får du ett veckobrev per mail eller sms med information om din häst och stallets andra hästar, samt starter och annat som händer i stallet. För de som har tillgång till internet lägger vi regelbundet upp bilder och information på facebook och vår hemsida. Under normala omständigheter (före covid 19) ordnar vi alltid en sommarfest på gården, samt en V75/höstfest då vi bjuder samtliga ägare med respektive på hemmabanans travrestaurang. Vi har även andra aktiviteter och träffar, exempelvis tandemkörning eller en tur i Solvallas startbil. Vi spelar även V75 via ATG tillsammans varje vecka. 

Vi vill ha nöjda kunder i ett gäng där vi har roligt runt vår fina häst och hittar gemensamma intressen och aktiviteter!