Jessica Simpsson

Jessica har varit på gården sedan hon var en liten tjej och tog över driften 2002. Jessica är uppväxt inom travet med gården som bas. Under unga år var det dock främst ridning som gällde och Jessica tävlade flitigt i hoppning. Jessica har förutom arbetat med travhästar studerat på SLU och arbretat som djurskyddsinspektör under många år, både på kommunen och länsstyrelsen. Jessica har gått Wångens proffstränarkurs under hösten 2019 och tog ut a-tränarlicens 1 oktober 2020. Jessica är ansvarig för hästarnas skötsel och träning och är även utbildad i laserbehandling.

Pierre Simpsson

Pierre är uppvuxen inom travet. Han har i unga år arbetat som lärling och kört en del lopp. De senaste tolv åren har han drivit Travbutiken i Gävle. Pierre ansvarar för att våra banor sköts samt för hovslageriarbetet.

Vendela Westerlund

Vendela är Jessicas kusinbarn. Till vardags bor hon i Stockholm, men spenderar ledig tid och lov här på gården. Vendela är en duktig hästskötare och som ger mycket kärlek och glädje till alla djuren på gården. 2019 fick hon priset som årets hästskötare på Gävletravet. Under våren 2021 tog hon ut montelicens och red sitt första lopppå Naugty Boy i maj-21. Vendela går en 3 årig gymnasieutbildning på Wången. 

Våra husdjur

Micken, gårdens kung, kallas även Mirren.

Senaste tillskottet bland husdjuren är Valle, staffordshire bullterrier, kom till gården sommaren 2019.