Festlokal i Högsbo

Det kan vara svårt att hitta bra och prisvärda festlokaler i Göteborg. Som tur är har du hittat hit och behöver inte leta längre. Vi har en festlokal som är upp till 100 sittande. Festlokaler i Götet har ofta rätt höga priser, men hos oss får du mycket för pengarna. Dessutom serverar vi självklart god mat. Vår kock har över 30års erfarenhet av de svenska husmanskosten med modern snitt. Det gör att vi kan göra de flesta gastronomiska drömmarna till verklighet.

Självklart är man värd att få festa loss ibland. Bara jobb och ingen lek är inte bra för hälsan har vi hört. Hos oss kan du ställa till med en hejdundrande fest för allt mellan 25 till 100 personer. Det finns plats för en massa olika typer av bordsplaceringar som u-bord, öar, långbord och ståbord.

Vår festvåning måste såklart ses på plats. Kontakta oss idag för att boka tid för visning så berättar vi mer om vad du kan göra. Skulle det hända att inspirationen tryter så är det bara att bolla över till oss. Vi har garanterat massor av idéer. Ställ till med årets fest som ingen kommer att glömma på Huldas Restaurang