Tilausehdot

Yleistä

Oy Liwit Ab myy pyörän vetolaitteita ja niihin kuuluvia lisävarusteita internetin kautta myös yksityishenkilöille. Tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

Tilaus tehdään verkkokaupassa, valitsemalla tuotteet tilauslomakkeella. Tuotteiden valitsemisen jälkeen tilaus maksetaan. Tämän jälkeen Oy Liwit Ab toimittaa asiakkaalle automaattisen tilausvahvistuksen.

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Tehty tilaus tarkoittaa, että olette hyväksynyeet tilaus- ja toimitusehtomme ja annatte suostumuksenne nimi ja yhteystietojenne luovuttamiseen ja niiden tallentamiseen asiakasrekisteriimme.

 

Maksuehdot

Tarjoamme tällä hetkellä verkkomaksun lisäksi maksutapana myös laskua (lisämaksu), mikäli asiakas niin toivoo. 

 

LASKU

Tilaus maksetaan ostovaiheessa, tai halutessa sähköisesti saadun laskun mukaan (tästä peritään lisämaksu). 

 

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan tilaajan lähimpään Matkahuoltoon. Toimitusaika pääsääntöisesti 2-5 päivää.

 

NordicCab vaunun toimituskulut on 15€ mikäli muuta ei mainita (kevään 2021 ajan ilmainen)

FollowMe laitteen toimituskulut on 10€ mikäli muuta ei mainita

Pelkkien lisävarusteiden / -laitteiden tilaukseen lisätään pientoimituslisät 5€/10€ (50-99€ tilauksien toimituskulu on 10€ ja sitä pienemmät 5€). 

Yllä mainitut käsittely- ja toimituskulut koskee Suomeen toimitettavia tuotteita.

 

Reklamaatiot

Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee lähettää kirjallisesti 6 (kuuden) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen info@nordiccab.fi ja kuvata asia mahdollisemman yksityiskohtaisesti. Hyväksytyn reklamaation kohdalla korjaamme tuotteet tai korvaamme vioittuneen / vahingoittuneen osan uudella.

 

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja se tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa.

Tilaus- ja palautusnumerot on liitettävä palautettavaan tuotteeseen. Ilmoitathan palautuksesta meille etukäteen sähköpostitse.

 

Takuu

Takuu on voimassa yhden vuoden (12 kk) ostopäivästä/tavaran toimituspäivästä lukien, muista säilyttää kuitti/tilausvahvistus. Takuu koskee materiaali- / tuotantovirheitä. Takuu ei koske käyttäjän aiheuttamaa vahinkoa, kulumista tai tuotteen rikkoontumista. Takuu ei koske vahinkoa joka aiheutuu huollon laiminlyönnistä tai tuotteeseen tehdyistä epäasianmukaisista säädöistä tai osien vaihdoista. Takuu raukeaa, jos tuotetta on käytetty tai kohdeltu huolimattomasti tai jos tuotteessa on käytetty muita kuin alkuperäisiä varaosia.

Emme vastaa missään tilanteessa kolmansien osapuolien esittämistä vaateista.

 

Muuta

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

 

Verkkokauppaa ylläpitää:

Oy Liwit Ab

PL 1

10211 Inkoo

info@nordiccab.fi

Y-tunnus: 2266084-3