NordicCab Historia

Vuonna 1980 Dagfinn Nyborg ryhtyi kehittämään kärryä, jota hänen Gorm-koiransa pystyisi vetämään. Koko idea alkoi harrastuksesta, ja kaupallisia sovelluksia alettiin kehittää hieman myöhemmin. Ensimmäinen kärry oli nimeltään “Kombikjerra” (Kombipulkka), ja jo siinä oli monia samoja ominaisuuksia kuin nykyisessä NordicCabissa.

 

Kuten nytkin, kärry oli suunniteltu koiran tai polkupyörän vetämäksi, ja konseptiin kuului jo myös se, että ihminen vetää kärryä.

Kärryn kehitystyö jatkui vaihe vaiheelta. Uusia ideoita keksittiin, ja ajan myötä myöhemmin Rocky2:ksi nimetystä Kombikjerrasta syntyi monia eri versioita.

Rocky2 oli monia vuosia tuotteemme nimenä, mutta sitten sen uudeksi nimeksi tuli NordicCab. Tämä on seuraus yhdysvaltalaisilta yhteistyökumppaneiltamme saadusta palautteesta, joiden mukaan vanhasta nimestä saattoi tulla mieleen joku Balboa-niminen kaveri.

Aiempia Rocky2-versioita käytetään edelleen Norjassa ja Ruotsissa. Rocky2-mallit saivat asiakkailta hyvää palautetta, mutta emme halunneet jäädä siihen...

 

Uusin versiomme NordicCab on konseptimme huomattava edistysaskel. Lopputuloksena on kaikkien käyttöalueidensa osalta maailmanluokan kärry. Pulkka/Pulkka-suksi, polkupyöräkärry ja koirapulkka ovat nykyään ensiluokkaisia tuotteita. Lisäksi tuoteperheeseemme kuuluu nyt rattaat ja juoksukärry, joten tuotteemme sopii erinomaisen hyvin aktiiviselle lapsiperheelle. Kärryssä on myös joukko hienouksia ja ainutlaatuisia ratkaisuja, joiden ansiosta kärryn käyttö on lasten, aikuisten ja jopa koirasi mielestä miellyttävää.

 

Käyttäjiltämme saadun runsaan palautteen ansiosta olemme huomanneet onnistuneemme uskomattoman hyvän tuotteen valmistamisessa. Myyntiluvutkin osoittavat tämän.