Vem är jag

Mitt namn är Ywonne Lindvall, jag är 50 år fyllda och blev intresserad av alternativ medicin för ca 25 år sedan. Jag hade då svår eksem, som inte ville bli bra med cortison. Jag sökte annan hjälp och blev nästan genast bättre. Jag började läsa mycket om hur kroppen och dess cellminnen fungerar, vilket efter några år ledde mig till litteratur om Reiki. Jag hittade en Reikilärare som jag kände förtroende för och gick kurser så jag blev Reiki Grand master/lärare.

Att ha förmånen att få jobba med Reiki betyder mycket. Jag har en helt annan stressnivå och jag har blivit bättre på att välja var jag ska lägga min energi. För att inte nämna känslan av att kunna hjälpa andra.

Under 2010 gick jag en utbildning till Massageterapeut. Jag har insett att just massage kan få kroppen till stort välbefinnande, inte bara muskulärt. Då jag varit rehabtränare och massör i ett fotbollslag har jag även fått gå kurser i kinesiologi tejpning, vilket mina klienter och idrottare har stor nytta av.

För att ytterligare kunna hjälpa mina klienter har jag utbildat mig till Livscoach, diplomerad via Livscoach akademin. Jag som coach lyssnar, sammanfattar och hjälper Dig att reflektera. Jag ställer frågor som utmanar och jag fungerar som bollplank. Min målsättning är att hjälpa Dig att hitta en bra lösning på Ditt problem.

Jag hade en period för några år sedan då jag var mycket stressad. Det handlade inte enbart om att jag hade mycket att göra på jobbet. Det handlade även om att jag skulle räcka till som mamma, hustru, hålla rent och snyggt i vårt hus, laga näringsriktig mat. Ja, listan kan göras mycket lång. Jag lyckades stanna upp och började meditera. Det var nog min räddning, nu försöker jag att meditera ofta. Jag ligger på spikmatta nästan varje kväll och tycker det är avkopplande. Prova Du också!