Teisen - Lille Tøyen: 3-5 (2-2)

Teisen - Lille Tøyen: 3-5 (2-2)

I en parodi av en kamp dro Lille Tøyen det lengste strået og coach kunne endelig senke skuldrene som har vært en liten verkebyll i begynnelsen av høstsesongen. 

1. omgang

På en bane som var, om mulig, mindre enn Caltex samt elendig lys gjorde spesielt andre omgang til en parodi. Det virker som om vi alltid må slippe inn et mål før vi våkner. Mot Teisen fikk vi to i fleisen før vi våknet og begynte å spille ball. Etterhvert ble det en liten stillingskrig der ingen av lagene helt klarte å tilrive seg et initativ. Teisen var godt på overganger de gangene vi slapp dem til, Lille Tøyen farlig der vi klarer å la ballen gå kjapt og på få touch. Det skal sies at dommeren i dag var særdeles dårlig og gjorde sitt til at det ble mye stopp i spillet grunnet mye pirk og mange frispark. 

Våre mål kommer på godt spill der vi ruller fint opp, lar ballen gå kjapt samtidig som vi kommer etter med folk i de riktige posisjonene. 

Høyepunkt

  • Jon Are virker bedre trent enn på lenge. Ikke antydning til innbytterpuls
  • Endelig keeper tilbake mellom stengene

2 omgang

Hvis Teisen eide første omgang, har vi full kontroll i andre. Selv om det på slutten blir veldig vanskelig å både se medspillere og ball ligger vi kontrollert i leddene og hindrer stort sett det som kommer av mulige angrep. Mot en god motstander vil jeg si vi har relativt god kontroll, selv om de har 2 stangskudd. 

Høydepunkt

  • Jon Are ingen antydning til innbytterpuls
  • Jon Are putter 2 mål, derav ett kremmerhus der han krummer rygg, halvt liggende og vekten og kropp på vei å tippe forover klarer å vinkle skuddet utakbart i vinkelen. 
  • Erling finner endelig veien til nettet

Fint om også noen andre kan hjelpe til med å ta litt referat underveis i kampene. Sliter litt med å huske all informasjon. 

10.09.2017 20:31
lagt til handlevogn