Press - Lille Tøyen: 1-12

De gamle er fremdeles eldst

Topp mot bunn. Coach Morgan formante til fullt fokus noe innkalling til kamp bar preg av;

"Press er motstander, et lag med et par stygge tap og én seier, men ingen undervurdering tillates. Vi vil, om muligheten byr seg, rokere litt og prøve spillere på andre plasser enn de hittil har spilt på for å se an potetferdighetene vi har i laget.
Vel møtt, med tenning og fandenivoldsk moral til å nok en gang blø for drakt og klubb!"

1 omgang

En våt og kjapp hjemmebane er noe som hilses velkommen og vi er klar for å la ballen gå kjapt på få touch, samt opprettholde den gode kollektive jobbingen vi har vist i de siste kampene. Hvorvidt det er varmen som spiller inn, eller mangel på noe annet så får vi aldri momentumet ordentlig igang selv om vi føler vi har full kontroll. Vi kommer til en rekke halvsjanser, men istedenfor å plassere ballen enkelt til siden for keeper så drar vi til med full kraft med det resultat at ballen ofte fyker høyt og ofte langt utenfor.

Som julekvelden på kjerringa blir vi brutt av en dårlig pasning og touch, med det resultat at de skyter langt inne på egen banehalvdel. Ballen får en lei dupp og en utspilt Ole Bernt kan bare konstantere at muligens årets mål er foreløpig forbeholdt et motstanderlag.

Vi "pisker" hverandre opp, og det går ikke mange minuttene før Børge utligner på hel volley på et innkast fra Jon Are. Deretter kommer en fin 45graders pasning til en umarkert Danjiel som drar seg forbi med første touch og enkelt plasserer ballen i mål. Danijel putter ytterligere på ett mål før dommeren blåser av omgangen.

Høydepunkt:

• Jon Are får ikke innbytterpuls
  • Volleymål av Børge

Pausen

Ingen er fornøyde med innsatsen som er lagt ned de første 30, og vi blir enige om å øke tempoet, la ballen gå kjapt, og la løpet utløse pasningen. Bare sporadisk klarte vi dette i første omgang og da puttet vi 3 kjappe.

2 omgang

Omgangen starter litt avventende og vi blir til tider løpende litt imellom uten helt å gjøre det vi ble enige om. Utfra ingenting feier Tom Arild "ei lompa" retning mål. Hva hensikten er bak dette, vites ikke, men ballen ruller sakte over mållinjen og referent Lars kan bare konstatere at målsetningen til coach Morgan i aller høyest grad holdes i live. Luften går litt ut av Press samtidig som vi begynner å gjøre enklere valg. Spesielt Danijel er on fire, når han fosser oppover i tospann med hovmesteren Børge. Tilsammen noterer disse seg for 5 assists og 7 mål noe som gjør store utslag på spillerbørsen både i denne kampen samt i total bildet.

Når dommeren endelig blåser av kampen viser uret (les: Lars) 1-12 i målprotokollen.