Nesøya - Lille Tøyen: 0-6

Nesøya - Lille Tøyen: 0-6

LTFK holder nullen

En vårkåt Lille Tøyen gjeng tok nok engang turen vestover til seriens andre bortekamp. Transportetappen fra gamle tunge øst til fjonge "poshe" vest ble ispedd gode historier fra de som frekventerte disse områdene i barndomsårene. Vi fikk forklaringer på hvorfor ting er som de er, hva, hvordan og hvorfor det har utviklet seg som det har. Og når vi møter opp på arenaen og blir møtt av en pølsebod som får vår egen lille brakke til å minne om akkurat det, ja da er det lett å drømme om "ei me alt" før kamp. 

1 omgang

Nok engang blir vi enige om å presse høyt i den nå kjente formasjonen 2-3-1. Med en energisk og engasjert Erling på jakt etter årets første pinne, oppildner han til å stå sammen og la kollektive gjøre jobben. Allerede etter få trekk står det 0-1 i målprotokollen der evigunge Terje gjenvinner ballen høyt og slår en ferdigscoret pasning til Jarle. Vi fortsetter det høye presset, og både Børge*2 og Jon Are noterer seg for poeng hos skribent og referent Lars. Vi slipper litt opp etter den forrykende starten og går inn i autopilot. De siste minuttene blir vi trykket litt bakover og de får ett par store sjanser. Bare en god Ole Bernt i velkjent sjøstjerne positur sørger for at vi kan gå til pause med en trygg 0-4 ledelse. Høydepunkt:

  • sjøstjerne stillingen til Ole Bernt
  • Ole Bernt i LTFK caps

2 omgang  

Vi blir enige i pausen om å vinne omgangen, gire opp ett par hakk, samt prøve å holde nullen. LTFK eier også denne omgangen og med litt større effektivitet kunne vi ha vunnet omgangen med mer enn to mål. Selve kampen utarter seg til en stillingskrig, der Børge spesielt gir og får masse juling. Til tider en stygg kamp, der vi ved ett par anledninger er heldige som unngår skader. Trenerteamet er glad for at vi ikke slipper oss ned og lar oss påvirke av denslags. Høydepunktene i omgangen er

  • Jon Are som gjør skam på uttrykket "white man can't jump" der han flyr gjennom luften bare for å se ballen rulle utover dødlinjen. 
  • At Jon Are fremdeles presterer å ha innbytterpuls etter 55minutter spill
  • Tom Arild som stille hvisker ett nytt personlig delmål underveis i kampen til undertegnede: "jeg har som mål å score i hver kamp så gjerne se opp og søk etter pasning" (værsågod by the way)

Oppsummering

Trenerteamet tar med seg videre til neste kamp et kollektiv som begynner å fungere hva angår presshøyde. Laget scorer masse mål og kommer til en haug med sjanser. Det er helt naturlig at presset i noen perioder faller litt, og da er det viktig at vi hviler i riktig posisjon. I enkelte faser blir vi liggende med for stort strekk i laget og det blir en tung og vanskelig jobb for sentral midtbane å balansere. 

Neste kamp er mot serieleder Teisen på fortet Caltex. Hva Captain Morgan tryller frem fra hatten gjenstår å se, men noe blir det iallefall. Det går rykter om at de som serverer assist til Cpt. ligger godt an når pinner skal utdeles. Apropos servering, så ble det lovet fra tilskuerbenken (les: Lars) under forrige hjemmekamp vafler og pølser. 

07.05.2017 19:31
lagt til handlevogn