Lille Tøyen - Press: 15-0 (?-?)

Lille Tøyen - Press: 15-0 (?-?)

Benken var tidlig ute. PRESS fikk tilbud om to av plassene, men takket høflig nei. De visste ikke om de hadde nok spillere til å kunne sitte der. Kjeglene for 7-er linja kom forholdsvis raskt opp, men ble for skjeiv for Mr. Couch. Han rettet effektivt opp før han satte seg selvskker på sin faste plass. Nr. tre fra høyre.

Gutta begynte så omsider å varme opp - hver på sin måte. Få langdrag og ingen fellesoppvarming. Heller ingen felles preik, eller taktikk før kampen ble blåst igang. Og når spørsmålet om taktikk ble stilt, så var det ingen respons. Ok. Ingen taktikk, eller var det kanskje ikke nødvendig mot PRESS. Mr. Couch skulle i mål og hadde nok med å få på seg keeperhanskene.

 

PRESS hadde tydeligvis ikke tatt skrekket etter forrige møte med Lille Tøyen, og gikk i angrep, men når det ikke sitter med mer en pasning spillerne imellom, så så vi på sidelinjen at dette ville bli en grei dag på jobben. Og målkalaset kunne starte! Erling tok like godt kommando fra midtposisjonen og skulle bli dagens LT-mann! Han åpnet scoringsshowet etter en fin pasning fra Jon Are, og klinte til. Og nå godt under tverrliggeren. Hele fem ganger klinte Erling ballen i nettmaskene i løpet av 45 min på banen. Danijel skulle ikke være stort dårligere fra sin kantrolle. Først en suser etter et fin stikker fra Lars. Deretter serverte Danijel angrepet vårt med den ene lekkerbisken etter den andre, og undertegnede kunne f.eks stå og vente på bakre stolpe på at Danijel først skulle gjøre hovedjobben. Og i andre omgang satte Danijel like godt hattrick. Første kom etter tre sekunder.

 

Ellers stod både Glen og Terje for utsøkte mål. At vi i tillegg skulle bli sjenket et selvmål var kanskje ikke nødvendig, men vi tar med oss alt vi kan i den til synelatende spennende innspurten. PRESS mistet etterhvert grepet, og måtte resignert gå av banen uten å score riktig vei. 0-15! Selv om enkelte av oss unnet PRESS ett mål, så nektet Mr. Couch å slippe ballen bak seg. Han hadde også et par tigerredninger som gjør han fortjent til pinne. Det samme gjør Lars for et solid håndverk bak. Lars var imidlertid på bristepunktet over hasardiøs kanttaktikk ved enkelte anledninger, men fikk roet seg litt etter kampen da dommeren mente at kanten ville løpt opp problemet Lars ble utsatt for.

 

Alt i alt en samhandling å være fornøyd med.

 

Alle målene ble notert, men ikke alle assistene, så rop ut om du er utelatt fra den viktige handlingen i en fotballkamp.

 

Og måtte dyktigheten videreføres mot dagens serieleder!

23.09.2017 22:09
lagt til handlevogn