Lille Tøyen - Lambertseter: 9-2 (3-0)

En tung bør letter fra Tom Arilds skulder og han priser høyere makter for fulltallig trenerteam

I innkallingen lød det: "ultraoffensiv startoppstilling i en 1-3-2-formasjon"

Det var med andre ord en offensiv kjeks som skulle styre skuta fra sidenlinjen. Her skulle det trøkkes til fra start og vi skulle punktere kampen tidlig.

1 omgang

Omgangen starter med en del store sjanser til Lille Tøyen, og vi burde ha punktert kampen relativt tidlig. Men istedenfor så klarer vi ikke å opprettholde presset, og med bare 1 bak klarer Lambertseter å spille seg delvis inn i kampen da det er store rom som vi ikke helt klarer å dekke opp. I denne perioden har de flere farlige skudd deriblant noen i stanga. Bare en god Abu hindrer at vi ikke ligger under.

Men i det 18ende minuttet smeller det til fra Terje. Kveldens servitør, Pål, er på ett av sine utallige løp og serverer en ferdigscoret pasning til en Terje Brattbakk. Dette gir oss en liten vitamininnsprøyting og med godt press putter Jarle enkelt inn mål nummer 2. Nummer 3 kommer på et perfekt corner slått på bakre, og Jarle kan ikke annet å gjøre enn å styre den i mål. Kampuret da viser 26 minutter og vi har forlengst gått bort fra den innviklede cornervarianten som ingen igrunnen forstod noenting av.

Høydepunkt:

- At Jarle enda ikke har lært å time kastene til Jon Are

- Pål er høyt og lavt.

- Abu redder det som kommer av farligheter

2 omgang

Andre omgang fyker vi ut av startblokka og scorer 2 kjappe i løpet av ett par minutter signert Danijel. Det første, ei lompe fra egen banehalvdel som keeper fomler inn, og det andre en fantastisk gjenvinning, og soloprestasjon. Vi fortsetter å eie banespillet, men slipper Lambertseter til på noen overganger som resulterer i at de scorer to mål og resultatet er 5-2.

Resten av omgangen har vi fullstendig kontroll på, og når vi spiller på få touch og løpene sitter så scorer vi. Resultattavlen viser til slutt 9-2 til Lille Tøyen og en smørblid Tom Arild kan konstatere at skuta er på rett kurs igjen.

Høydepunkt:

- Jarle fremdeles ikke klarer å time kastene til Jon Are

- Duracellen Pål

- Hissigprompen Terje: " æ lar mæ itj piss på"

Oppsummering

Etter to forsmedelige tap er det bra å se at vi evner å snu skuta. Nå var aldri Lambertseter noe målestokk, men noen svar fikk vi av formasjonen vi prøvde. Dette var rett og slett ikke noe vi behersket og til tider løp vi rundt som en hjelpesløs hønseflokk. Vi fikk kjapt justert inn dette til andre omgang og derfra og ut gikk vi på cruisecontrol.

Neste og siste kamp før ferien er mot Stabæk. Dette er et lag som har 2 tap og en uavgjort på sine tre siste oppgjør. Vil anta de stiller med bra mannskap siden det er site kamp før ferien og at de ikke minst har hjemmebane.

Skal blir spennende å se hva trollmannen fra Oz kan dra opp av hatten denne gang.

16.06.2017 21:21