Lille Tøyen - Klemetsrud: 7-3

Cpt. Morgan til unnsetning

Etter det forsmedelige tapet gikk trenerteamet tilbake til tenkeboksen og ledet an av en revansjesugen og friskerklært Tom Arild ble vi enige om å gå tilbake til kjent formasjon med 2-3-1. Intensiteten og ønsket om å reise kjerringa var til å føle og ta på under snøværstreningen på mandag. Dette var ikke noe Lille Tøyen kunne stå inne for. Likedan bar onsdagstreningen preg av en revansjesugen gjeng der tro på egne ferdigheter sto i førersetet.

Innledning

Som flere bemerket; "dette må være første gang i LTFK at det kjøres taktikkmøte i forkant av kamp!" Stående rundt bordtennisbordet på Caltex var det ikke alle som helt visste hvordan de skulle reagere, men som kampen skulle vise hadde om ikke annet noe blitt absorbert av de fleste.

1 omgang

Kampen starter i et relativt rolig tempo og LFTK identifiserer fort hvem på motstanderlaget som kan være potensielle matchvinnere. Vi kontrollerer kampen og føler vi har full kontroll, da det nok engang, ut av ingenting plutselig står 0-1 til motstanderlaget. Gutta blir enige om å brette opp ermet og et innøvd trekk der det kastes langt inn på bakre stolpe resulterer i en utligning kort tid etter. I løpet av et par minutter har vi snudd kampen og det står 3-1 til LTFK i målprotokollen. Etter dette slipper vi motstanderen inn i kampen og bare en god Ole Bernt sørger for at vi kan gå til pause med ledelse 3-2 (hvordan kan en mann på nesten 2 meter kan hoppe ut i tilnærmet "spaget sjøstjerne stilling" er for meg et under).

2 omgang

Nok engang enes vi om å presse sammen som lag, og det piskes oppmuntrende til å yte det lille ekstra. Som forrige kamp, er det mer eller mindre enveiskjøring og bare sporadisk er klemetsrud på visitt i målgården til Ole Bernt. Selv om de i løpet av omgangen scorer to mål, putter vi ytterligere 5 slik at resultatet tilslutt blir 7-3 til Lille Tøyen.

Oppsummering

Idag er en kollektiv seier, der laget gjør stort sett riktige valg hele kampen gjennom. Vi scorer 7 mål totalt, noe som isolert er bra,  men vi burde ha punktert denne kampen mye tidligere. Litt enklere spill, istendenfor å slå den geniale pasningen ville medført mye større overganger for oss. Med det sagt så slipper vi Klemetsrud inn i kampen en periode, men trenerteamet velger å tolke dette som at hver enkelt utøver allerede tenkte på restitusjon inn til neste kamp.

29.04.2017 22:14