Lille Tøyen - KFUM: 3-10 (1-4)

Lille Tøyen - KFUM: 3-10 (1-4)

Pål blir starstruck

Mål:

- Børge, mottak, vending, skudd i hjørnet (assist innkast fra Glen)

- Tom Arild, prosjektil fra 20 meter mellom beina på keeper (uassistert siden klarering fra forsvar)

- Terje, krangler ballen i mål (assist Børge etter innlegg på første stolpe)

 

Før kampen:

Alle mann møter spente i hva som venter i form av KFUM. Det tar ikke lang tid før man ser flere profiler hos motstanderne. Hva vil dette gjøre med oss mentalt? Cpt Morgan aner ikke at de har profiler engang når taktikken gjennomgås, for det er en freidig endring som forsøkes. Erling flyttes opp fra forsvar til sentral midtbane og Børge opp som spiss. Dette for å ha en defensiv trygghet sammen med offensiv eksplosivitet og kreativitet. Vi bestemmer oss for å legge oss litt lavere og ikke presse så høyt som vi pleier. Dette for å ikke skape for store rom for KFUM til å begynne med. Kampplanen er klar!

1.omgang

Kampen starter rolig. KFUM med profiler som Dan Eggen og Espen «Musa» Musæus viser at de vil trille ball, men vi ligger kompakte og fint. Første mulighet tilfaller oss etter et glimrende brudd i eget forsvar. Så etter noen trekantkombinasjoner får de slått inn midt foran mål til en fri spiller som har kommet på løp uten å bli fulgt, og 0-1 er et faktum. Det spys edder og galle fra enkelte hos LTFK.

Kampen fortsetter med at de triller ball, og vi løper etter. Slikt er dømt til å mislykkes, og to ganger til får de trille seg inn og en fri spiller scorer. Plutselig er det 0-3 og oppoverbakken virker tuuuung…

Men, plutselig havner et innkast fra Glen i beina på Børge, som i sin vane tro, vender, finter og skyter. Ballen fyker inn i hjørnet utagbart for KFUM’s keeper (for øvrig kanskje deres eneste lille svake punkt), og det er kamp igjen.

Men, de triller seg fram igjen og setter 1-4 rett før pause.

Høydepunkt:

- Jon Are tar hele KFUM på senga med et langt innkast.

- Børge finter bort Dan Eggen før skuddet sitter limt inne ved stolperota.

- Børge ville hatt to-tre mål til hvis vi hadde spilt med ellevermål.

- Pål diskuterer og inviterer Dan Eggen til å forelese for spillere og trenere i klubben.

 

I pausen blir vi enige om noen få justeringer, Erling og Tom Arild bytter plass samtidig som vi bestemmer oss for å trøkke enda litt mer til og være enda mer kollektiv i press.

 

 

2.omgang

Den starter som den første, de triller ball, vi løper etter, og lenge etter står det 1-5. Men deretter skjer det noe med spillerne i LTFK, det ser ut som alle vil blø litt. Ut av fint spill oppe på KFUM’s halvdel kommer vi til en avslutning som gir corner. Tom Arild sender alle mann opp og tar turen hjem for å passe på «Musa» selv. Corneren går, og den klareres ut mot midten av banen. Der er Tom Arild først på ballen, legger den til rette og dundrer avgårde et venstrebensprosjektil keeperen ikke rekker å reagere på, til tross for at den går mellom beina hans. Det viser seg «lompeskuddene» til Tom Arild (ifølge andre i trenerteamet) er av ytterst dødelig art for motstanderne.

Etter dette styrer faktisk vi kampen, og så får Børge et oppspill på kant. Han vrir og vender og finter seg fri nede på dødlinja før han slår en lav ball inn mot en helhjertet Terje som har kommet på dagens lengste løp fra motsatt side. Terje krangler ballen i mål som bare han kan, og dermed leder vi 2.omgang 2-1 og har kontakt igjen. Vi kommer som skutt ut av en kanon, og trua er absolutt til stede. Dette holder seg en stund, og kampen lever skikkelig. Men så viser KFUM at de har ballspillere som ikke hører hjemme i denne divisjonen. Litt tiki-taka, et par smarte løp vi ikke henger med på, og plutselig står det 3-8. Riktignok har vi også noen muligheter i denne perioden, blant annet Terje på blank kasse (se høydepunkt).

Kampen dabber etter dette av og de setter to lekne mål på slutten for å liksom markere hvem som er best, dermed ender det 3-10.

Høydepunkt:

- Tom Arilds nye varemerke, «lompeskuddene».

- Børges kampvilje og nesten slagsmål med en motspiller da han mister ball.

- Nok en gang ville Børge scoret to-tre mål til med ellevermål. Vi kunne da klart uavgjort!

- Terjes bom to meter fra mål helt upressa etter en fin pasning fra Børge. Han skyter til og med over, som er en større prestasjon enn å treffe keeper. Unnskyldning: Nye sko og tid til å tenke.

alle får pinner pga innsatsen som ble lagt ned. Vi prøvde, alle som en. Vi vinner som et lag, og taper som et.

16.06.2017 20:54
lagt til handlevogn