Klemetsrud - Lille Tøyen: 1-4 (1-2)

Klemetsrud - Lille Tøyen: 1-4 (1-2)

Coachen drar opp en ny kanin fra hatten, og selvsagt krones han med 3 poeng, heder og ære og ikke minst befester han sin posisjon som den taktikeren vi vet han er. 

Revansjesugen gjeng som er interessert i å "reise kjerringa" tar turen østover for å innkassere høstens første 3 poeng. Vi blir møtt av en fantastisk nylagt kunstgressbane, og supplerer du dette med regn i luften lå forholdene til rette for å spille seg inn i hjertet til coach TA. 

1 omgang

Vi åpner kampen kontrollert, ligger riktig i leddene, og lar ballen gjøre jobben. Vi kommer ikke helt til de store sjansene, men i motsetning til mange av våres tidligere kamper opptrer vi disiplinert og tilsynelatende tålmodige. Det blir endel nesten sjanser og vi fortsetter å male på som en en standhaftig ungfole på sin aller første fest. 

Men som alltid, må vi få en i fleisen før vi våkner. Ut av ingenting blir ballen slått langt opp og de scorer på sin aller første sjanse. Som alltid bretter vi opp ermet og en svært god Børge går i bresjen for snuoperasjonen. 

Første målet kommer etter et langt oppspill til Jarle som legger igjen. Børge drar seg innover banen, skjærer på tvers, vrir seg tilbake og hamrer ballen i motsatt hjørne. Andre mål er nesten tro kopi av første, men assisten står Tom Arild før. Børge krangler til seg ballen, krummer nakken og skjærer inn før han utakbart hamrer ballen nok engang i mål. 2 fantastiske prestasjoner av en særdeles høstkåt sørlending. 

På få minutter har vi snudd kampen og på dette tidspunktet har ikke Klemetsrud så mye å stille opp med. Vi ligger riktig mye takket være en Erling "Makelele" som ligger og plukker alt som kommer sentralt, samtidig som resten av laget er på tå for å vinne en eventuell andre ball. 

Høydepunkt:

  • Børges soloprestasjoner
  • Lars H. som en ekstra Beckenbauer fra keeper posisjon

2 omgang

Vi blir enige om å forsette der vi slapp, kontrollere kampen, spille sikkert, ligge riktig i posisjonene våre, hindre overganger samt angripe med "full pupp" når mulighetene åpner seg. Coach ville kalt det fotballens ABC og et absolutt minimum for å kunne spise kirsebær med de store gutta. 

Denne kampen viser akkurat det, vi har lyst å sitte ved bordet når frukten deles ut. Kvelden på Mortensrud stadion kommer til å gå inn i Lille Tøyens historiebøker og heldigvis har laget en representant fra styret som kan gjenfortelle hva som skjedde akkurat denne kvelden.

Som tatt ut av læreboken startes et angrep fra de bakre rekker. Terje får omsider ballen på kanten, et lite rykk fra Jarle som blir fint gjennomspilt av Terje. God kommunikasjon gjør at han får snudd seg og spilt på en Tom Arild som har startet løpet fra venstre back posisjon. Han får en perfekt vektet pasning som han legger kontrollert inn på første touch hvorpå Børge har startet løpet inn på første stolpe som han avslutter med å hæle ballen sikkert inn. Et fantastisk angrep som befester at løp skal utløse pasning.

Siste målet kommer på et bra slått corner der Jarle får tredd hodet mellom forsvarer og keeper og enkelt kan ekspedere ballen i mål. Klemetsrud har ikke så mye å komme med, og de få gangene de kommer fremover blir de forholdvis enkelt stoppet av en pliktoppfyllende Lille Tøyen gjeng. Kampen ebber ut til en meget fortjent seier og høstens første 3 poenger. Neste kamp er allerede førstkommende mandag og vi kjenner alle klubbens alkohol policy (72 timer før kamp)

Høydepunkt

  • Innbytterbenken
  • Ar Erling ikke scorer
  • Årets angrep

25.08.2017 21:23
lagt til handlevogn