KFUM - Lille Tøyen: 1-1 (1-1)

KFUM - Lille Tøyen: 1-1 (1-1)

Coach sover dårlig og har mest lyst å avlyse kampen da ingen melder seg klar til dyst. Han ytrer sine misnøyde og gir dermed Pål og Jarle los på å skaffe inn flere spillere. Før kvelden er omme kan vi mønstre ett av de bedre lagene Lille Tøyen har hatt på lenge. Coach er ydmyk, rørt og nok en gang klar for å "sleike seg i munnvika av de søte bæra"

1 omgang

KFUM er akkurat så gode som vi husker. De er rolige, tålmodige og viser at de har vært ute en vinternatt før. Vi lar dem trille ball i ufarlig sone, samtidig som vi ligger riktig i alle leddene og dette resulterer i at de ikke kommer på de alt for store farlighetene. Det å få en avslutning fra distanse er helt innenfor med tanke på den taktikken vi har valgt foran dagens batalje. 

Hva så med Lille Tøyen? Vi er "livsfarlige" på overganger, og vi kunne med hell tatt det litt roligere med ball, sett opp og prøvd å etablere noe spill. Men scoringen vår kommer på en god overgang. Vi fosser oppover. Det spilles opp på spiss som legger igjen til sentral som deretter trer videre ut til evigunge Terje. Han kommer til et innlegg som igrunnen er litt bak de løpene som har gått. Det eneste Jarle kan gjøre er å la den gå bevisst mellom bena for å håpe at noen medspillere er bak eller at innlegget treffer en motstander og i mål. Heldigvis skjer det siste og vi leder kanskje noe ufortjent 0-1. Det skal sies at KFUM har ikke hatt alt for mange sjanser selv om de kanskje har hatt banespillet. Så går det som det ofte gjør etter en scoring. Vi er litt uoppmerksomme og kanskje verdens tregeste piruett utføres av Dan Eggen og han triller en lompe i siden som sniker seg inn. 

Omgangen fortsett litt i samme spor. KFUM eier ballinnhavet og avslutter fra distanse. Vi har de farlige overgangene og de største sjansene. 

Høyepunkt:

  • Pål viser coaching i verdensklasse fra siden
  • Dan Eggen er en skygge av seg selv
  • Displinerte og gode overganger

2 omgang

Vi blir enige om å opprettholde samme intensitet, ligger riktige i leddene, sette press sammen, og ikke minst løpe den ekstra meteren for lagkompisen. Det er tungt å konstant bli presset og aldri klare å etablere noe eget spill. Dette resulterer i få store sjanser til KFUM og bare innledningsvis noen gigantiske til Lille Tøyen. 

Vår påstand i etterkant er at dersom vi hadde stolt litt mer på egne ferdigheter og holdt ballen i eget lag så hadde dette vært en kamp vi hadde vunnet. Det ble i perioder store rom for oss, uten at vi klarte å utnytte dette. 

Alt i alt en glitrende utført kamp av Lille Tøyen og vi kan faktisk vært litt skuffet av resultatet der vi i trenerteamet mener at vi kunne og muligens hadde fortjent 3 poeng. 

Høydepunkt:

  • Selv sindige Pål mister i perioder besinnelsen og vi aner konturene av skjellsord mot hovmodige KFUM'er.
  • En LT gjeng som bretter opp ermet og går i krigen for hverandre

Oppsummering

Beviser vi kan hamle opp med de aller fleste, og at Tom Arilds drøm om kirsebær kanskje ikke er så fjern alikevel. Samtidig er nivået såpass høyt på topplagene at vi trenger å være på tå hev for å kunne være blant topp 3. 

Denne kampen kunne vi med hell ha vunnet og det gjelder å ha tro på egne ferdigheter samtidig som vi spiller med kløkt. Neste kamp er mot Høvik og da skal vi revansjere oss. 

23.09.2017 22:27
lagt til handlevogn