Frisk Asker 2 - Lille Tøyen: 5-4

Frisk Asker 2 - Lille Tøyen: 5-4

Nytt trenerteam, nye muligheter ...

Med Lars ved roret siden tidenes morgen var det dags for litt yngre krefter å trå til. Tom Arild, Pål og Jarle steppet opp, med det ønske å prøve å hoppe etter Wirkola. Lettere sagt enn gjort skulle det vise seg.

1 omgang

Undertegnede (les: Jarle) går til verks og klekker ut en, på papiret, tilsynelatende slagkraftig plan med formasjonen 2-1-2-1. Hvorvidt førsteomgangen skyldes formasjonen, mangel på forklaring eller rett og slett bare våryre middelaldrende menn vites ikke, men vi får rett og slett ingenting til å fungere i første omgang. Alltid en meter på etterskudd, ingen kollektivt press, hver mann jobber for seg selv og til tider hoftefeste. Etter en merkelig omgang ligger vi under 4-0 uten igrunnen å ha blitt overkjørt. 

2 omgang

Vi legger om litt på formasjonen i andre omgang og går ut i en 3-2-1 formasjon der vi er enige om å gjøre jobben kollektivt. Kort oppsummert overkjører vi Frisk Asker og det er et under at vi ikke vinner kampen. Selv om vi slipper inn et tabbemål på tampen burde vi minst ha "puttet" 10 mål denne omgangen. 

Oppsummert:

Alt i alt, så vinner vel kanskje Frisk Asker fortjent da de scorer flere mål enn oss. Lærdommen er at det nytter ikke å stå på perrongen når toget har kjørt. Vi er nødt til å være med idet dommeren blåser skal vi vinne kamper. Trenerteamet tar med seg andre omgangen og skal gjennom sesongen bygge videre på dette. 

29.04.2017 22:13
lagt til handlevogn