Lilla gröna kaninen är en butik på Djursholms torg. I butiken hittar du barnkläder, leksaker, barnskor och lite annat smått och gott som tvål, smycken, hårband och väskor. Till oss kan du komma med alla dina barn. I butiken finns det alltid något ditt barn kan sysselsätta sig med medan du i lugn och ro tittar och inspireras. Vi arbetar ständigt med att förnya sortimentet, så att det är roligt att besöka oss ofta.

Bild 1

På gång just nu

Vi har precis bytt namn och logga till Lilla gröna kaninen. Vi hoppas att ni kommer att känna igen er i butiken för det är samma sortiment, personal, ägare och adress. 

Vi har fått in höst- och vinterkollektionerna från våra märken: MarMar, Wheat, Petit by Sofie Schnoor, How to Kiss a Frog och Miniature. Kom in och titta på alla härliga höstfärger. 

Det är öppet som vanligt trots Coronaspridningen, men vi ber er hålla avstånd till varandra för att förhindra smittspridning. Vi vill att alla ska känna sig trygga hos oss och vi rengör butiken flera gånger dagligen och behöver du tvätta dina händer kan du göra det hos oss. 

Följ oss gärna på Instagram