Lilla gröna indianen är en butik på Djursholms torg. I butiken hittar du barnkläder, leksaker, barnskor och lite annat smått och gott som tvål, smycken, hårband och väskor. Till oss kan du komma med alla dina barn. I butiken finns det alltid något ditt barn kan sysselsätta sig med medan du i lugn och ro tittar och inspireras. Vi arbetar ständigt med att förnya sortimentet, så att det är roligt att besöka oss ofta.

Bild 1

På gång just nu

Vi har öppet hela sommaren på Lilla gröna indianen. Titta under öppettider för mer exakta tider. Vi har 50% rea på vår- och sommarkollektionerna från Wheat, MarMar, How to Kiss a Frog, Miniature och Petit by Sofie Schnoor. Dessutom har vi massa bra produkter inför sommaren; badkläder från Sunuva, Ia Bon och Wheat och flipflop från Havaianas och leksaker och pyssel förstås. 

Vi har öppet som vanligt trots Coronaspridningen, men vi begränsar antalet kunder i butiken till 4 och ber er hålla avstånd till varandra för att förhindra smittspridning. Vi vill att alla ska känna sig trygga hos oss och vi jobbar på för att kunna hålla öppet i butiken. Vi rengör butiken flera gånger dagligen och behöver du tvätta dina händer kan du göra det hos oss. 

Följ oss gärna på Instagram