Semesterstängt , öppnar 1 mars igen!

Vilken fantastisk höst ni bjudit oss på! Fulbokat på vår trerättersmeny nästan alla helger, masor av Afternoon Tea och fikagäster.  Vi år så tacksamma för er respons på våra nya öppettider med fredags och lördagsöppet. Har varit underbart att vara ledig söndagar för första gången på 11 år! Vi kommer nu att ladda batterierna, fräscha upp Esters och låta nya ideer och koncept få växa fram innan vi öppnar igen 1 mars och kommer att ha öppet fre & lör fr o m då t o m sista mars, sedan ökar vi öppettiderna allteftersom våren kommer!! Varmt välkomna på ett besök!Lotta och LarsGunnar 

Aktuellt

Esters Vintermeny

När jag skapade Esters vintermeny, som kommer att serveras på lördagar i mars, ville jag att Du som gäst skall få komma och njuta av välbekanta smaker och rätter som man blir glad, varm och mätt utav i vintermörkret! Förbokning gäller, senast fre lunch och vi har 2 sittning kl 12.30-14.15 och 14.30-16.30. Mycket begränsat med platser. Bokar gör man enklast nedan i vårt bokningsformulär. Avbokningar senare än kl 9 på bokningsdagen debiteras med 50% av menykostnaden.

Nyhet!

Esters tapastallrik är för Dig som vill lyxa till det lite på lördagseftermiddagen! Vi har samlat kallskuret, ostar, oliver, mm från både Spanien och Italien tillsammans med gott bröd och aioli! För dig som vill går det även bra att få ett gott alkoholfritt vin till. Serveras mellan kl 12-14.30 och förbokas senast fre lunch.

Sommarjobba hos Esters !

 

Vi söker nu personal till våren och sommaren:

1 heltid kök fr o m mitten av april till sista augusti. Tjänsten innebär bakning samt beredning av smörgåsar och luncher. Yrkesutbilding inom konditori/kallskönka är önskvärt samt erfarenhet av liknande uppgifter.

Cafebiträden till kassa, servering och glaceria. Man måste kunna jobba minst 5 veckor heltid fr o m midsommar. Möjlighet till extraarbete på helger finns fr o m april .

Skicka ett personligt brev och CV till lotta@esterscafe.se snarast.

 

Afternoon Tea

Under vinter och våren kommer vi att servera en ny Afternoon Tea meny med inspiration från Frankrike. Det går bra att boka redan nu, priset är 325 kr per person och avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 160 kr. Den nya menyn kommer att läggas ut i februari.

Butik

Vi packar upp vårnyheter för fullt, målar, tapetserar och möblerar om så ni kan få massor av inspiration när ni kommer  på besök! När vi öppnar i v9 kommer vi även ha påskpyntet framme!

Vill du bli kontaktad/boka bord?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hemma hos Esters

Fika

Når vi öppnar igen v9 kommer vi fortsatt ha platser för fika i första rummet  och servera trerätters lunch och Afternoon Tea i "Salongen". I första rummet har vi mysiga småbord där man kan avnjuta olika hembakade  tårtor och bakelser och lite matigare smörgåsar. Vi förbokar inte bord för fika.

Varma drycker

 

Kaffe:                                                                                                                                                                                                                                                                           Vi kommer att servera vårt bryggkaffe, som görs på kaffe från Löfbergs,  i porslins/nysilverkanna i höst för att garantera att det känns fräscht

Espresso, latte & cappucciono görs på bönor från Slöinge Kafferosteri.

Te:

Vi fortsätter servera  teer från bl a det anrika franska tehuset Dammann Frères!Nytt för i höst är några  kryddigare sorter samt chaite. Serveras i stor kopp, eller kanna som rymmer 2 kopppar.

Varm choklad:

Vår choklad är gjord på riktig choklad och mjölk och serveras med marshmallows och/eller vispgrädde. Vi har även MEGAVARMCHOKLAD med extra allt  i roliga muggar som man får ta med sig hem!

 

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45