Fr o m 25/11 har vi stängt för säsongen!

LarsGunnar och jag vill tacka alla underbara gäster som har besökt oss detta rekordår och önskar er alla en God  Jul och ett Gott Nytt År! Vi hoppas på återseende nästa år när vi öppnar igen i mitten av mars. Stor julkram till er alla, Lotta

 

Aktuellt

Esters presentkort

Ge bort ett presentkort i julklapp! Vi skickar i fin presentförpackning till beställare eller direkt till den som skall få julklappen!

Esters presentkort gäller naturligtvis för allt som finns hema hos Esters dvs fika/lunch, glass, växter, inredningsbutik och loppis

Längtar Du efter vår?

Du vet väl att du kan köpa roliga fröer från Esters även när vi har stängt`Det är bara att klicka på bilden så kommer du direkt till Esters fröers webbutik! Välkommen in på ett besök och se alla nyheter och reafröer!

Afternoon tea

Vi börjar servera Afternoon Tea på lördagar & söndagar från kl 14.30-16,  i mitten av mars igen när vi öppnar för säsongen.

Vi lägger ut menyn i början av nästa år!

 

 

Fika

Hos oss finner du en härlig blandning av svenska klassiker, franska läckerheter och maffiga amerikanska bakverk. Inget fast sortiment utan vi bakar utifrån lust och säsong! Vi har öven klassik räksmörgås, baguetter, mm.

Hemma hos Esters

Glacerian

Glacerian är stängd för säsongen!

Vi tackar alla gäster för en fantastisk rekordsäsong och vi har redan börjat planera för nästa år med nya muggar och andra glassnyheter.

Vi öppnar som vanligt igen  samband med vår pelargonhelg första helgen i maj 2020

Butik & loppis

När vi öppnar igen i mitten av mars lovar vi att det skall vara fullt med fräscha vårvaror och påskpynt!

 

 

 

 

 

 

 

Vill du bli kontaktad av oss?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!