Då har vi öppnat för säsongen!

Vi öppet  fredag-söndag kl 12-16.

Vi serverar fika och smörgåsar på fredagar och på lördagar & söndagar serverar vi lunch och det går att förboka Afternoon Tea. Vi har två sittningar för Afternoon Tea kl 12 och 14.15

OBS ändring öppettider maj!!! Vi fortsätter ha öppet fre-söndag kl.12-16. Extraöppet Kristihimmelsfärdsdag då det är plantbytardag.

 

 Varmt välkomna på ett besök!

Aktuellt

2019 ÅRS MORSDAGSMENY HEMMA HOS ESTERS:
Förätt: Isländsk räkcocktail med sockerärtor     

Varmrätt: BBQ grillad beef chuck roll ( högrev) med färskpotatis & 2 sorters bearnaisesås & grönsallad

Desserttallrik med 3 olika minidesserter med jordgubbstema
I menyn ingår kaffe och ett glas rosa mousserande till förrätten. 325 kr per person.

Sittning kl 12 & 14.30. MYCKET BEGRÄNSAT MED PLATS, ENDAST FÖRBOKNING.

1 MAJ:

GLACERIAN ÖPPNAR FÖR SÄSONGEN!!

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS, SOM VI LÄNGTAT!!! EN LITE MINDRE MENY GÄLLER FRAM TILL MIDSOMMAR OCH ÅRETS STORA SOMMARMENY HAR PREMIäR PÅ MIDSOMMARDAGEN SOM VANLIGT! Du kommer att finna favoriter som Flamingo och Crazy Monkey, kolachock, chocolyx mm.  Glacerian kommer att ha öppet på lördagar och söndagar samt på helgdagar i maj och fram till mitten på juni, sedan alla dagar som vi har öppet.

Afternoon Tea

Fram t o  m midsommar serveras vårt lyxiga Afternoon Tea.  Det serveras på lördagar och söndagar kl 12 och 14.15 och skall förbokas senast fredag lunch. Pris 325 kr per person och avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 160 kr. Meny; 1 glas alkoholfritt mousserande vid ankomst, 3 olika sorters sandwich, scones, pain au chocolate, 3 minibakelser, te eller kaffe.

Butik

Butiken är laddad med vårnyheter och påskpynt. I gårdshuset har vi byggt om och har nu en stor ljus fräsch frö- & trädgårdsavdelning. VI fortsätter ombyggnationerna med loppisdelen som kommer att vara klar till påsk!

Vill du bli kontaktad/boka bord?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hemma hos Esters

Fika

Härligt fika serveras  fre-sönd med matiga smörgåsar och hembakade bakelser.

Varma drycker

 

Kaffe:                                                                                                                                                                                                                                                                           Vi  servera vårt bryggkaffe, som bryggs på kaffe från Löfbergs.

Espresso, latte & cappucciono görs på bönor från Slöinge Kafferosterioch vi har öven lite annorlunda kaffesorter från Slåinge som man kan prova på i pressokanna.

Te:

Vi fortsätter servera  teer från bl a det anrika franska tehuset Dammann Frères!Nya sorter har kommit in.. Serveras i stor kopp, eller kanna som rymmer 2 kopppar.

 

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45