Då har vi öppnat för säsongen!

Under mars månad har vi öppet på fredagar  & lördagar kl 12-16,30. Vi serverar fika och smörgåsar på fredagar och på lördagar går det även att förbeställa Vintermeny, Tapastallrik eller Afternoon Tea. Varmt välkomna på ett besök!

Aktuellt

23/3 Premiär för växtförsäljning ute!

Vi får hem över 1000 penseer i olika färger och former och mycket annat!

Esters Vintermeny serveras t o m 30/3

När jag skapade Esters vintermeny, som kommer att serveras på lördagar i mars, ville jag att Du som gäst skall få komma och njuta av välbekanta smaker och rätter som man blir glad, varm och mätt utav i vintermörkret! Förbokning gäller, senast fre lunch och vi har 2 sittning kl 12.30-14.15 och 14.30-16.30. Mycket begränsat med platser. Bokar gör man enklast nedan i vårt bokningsformulär. Avbokningar senare än kl 9 på bokningsdagen debiteras med 50% av menykostnaden.

Nyhet!

Esters tapastallrik är för Dig som vill lyxa till det lite på lördagseftermiddagen! Vi har samlat kallskuret, ostar, oliver, mm från både Spanien och Italien tillsammans med gott bröd och aioli! För dig som vill går det även bra att få ett gott alkoholfritt vin eller cider till. Sittning kl 12.30 & 14.30 och förbokas senast fre lunch.

Esters Påskmeny 2019

Årets påskmeny serveras på långfredagen, sittning kl 12.30 & 14.30. Förboking. Mycket begränsat med plats.Enklast bokar du genom vårt formulär nedan eller på telefon 0533 502 45.

Afternoon Tea

Under vinter och våren kommer vi att servera en ny Afternoon Tea meny med inspiration från Frankrike. Det går bra att boka redan nu, priset är 325 kr per person och avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 160 kr. Den nya menyn kommer att läggas ut i februari.

Butik

Butiken är laddad med vårnyheter och påskpynt. I gårdshuset har vi byggt om och har nu en stor ljus fräsch frö- & trädgårdsavdelning. VI fortsätter ombyggnationerna med loppisdelen som kommer att vara klar till påsk!

Vill du bli kontaktad/boka bord?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hemma hos Esters

Fika

Når vi öppnar igen v9 kommer vi fortsatt ha platser för fika i första rummet  och servera trerätters lunch och Afternoon Tea i "Salongen". I första rummet har vi mysiga småbord där man kan avnjuta olika hembakade  tårtor och bakelser och lite matigare smörgåsar. Vi förbokar inte bord för fika.

Varma drycker

 

Kaffe:                                                                                                                                                                                                                                                                           Vi kommer forstätta att servera vårt bryggkaffe, som görs på kaffe från Löfbergs.

Espresso, latte & cappucciono görs på bönor från Slöinge Kafferosterioch vi har öven lite annorlunda kaffesorter från Slåinge som man kan prova på i pressokanna.

Te:

Vi fortsätter servera  teer från bl a det anrika franska tehuset Dammann Frères!Nya sorter har kommit in.. Serveras i stor kopp, eller kanna som rymmer 2 kopppar.

 

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45