Öppettider:

tord-söndag kl 12-16.

30/5 öppnar vi kl 11 eftersom det är plantbytardag.

Vi serverar fika och smörgåsar och lunch alla dagar vi har öppet  & på lördagar & söndagar  går att förboka Afternoon Tea. Vi har två sittningar för Afternoon Tea kl 12 och 14.15 Glacerian ör öppen på lör & sön samt på helgdagar fram till midsommar. Fr o m midsommar öppet samma dagar som cafeet.

Varmt välkomna på ett besök!

Aktuellt

30/6 Kristi Himmelsfärdsdag, Plantbytardag
Äntligen är det dags för årets plantbytar/försäljningsdag i samarbete med Säfflebygdens trädgårdssällskap!

Välkommen att ta med ett eget bord och plantor och ställ dig i Esters trädgård. Kl 10 öppnar vi grindarna för er som vill sälja/byta plantor och kl 11 öppnar vi grindarna för allmänheten, Plantförsäljningen pågår mellan kl 11-14, Esters har öppet till kl 16 som vanligt. Varmt välkomna till en dag i trädgårdens tecken hemma hos Esters!

GLACERIAN HAR ÖPPNAT FÖR SÄSONGEN!!

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS, SOM VI LÄNGTAT!!! EN LITE MINDRE MENY GÄLLER FRAM TILL MIDSOMMAR OCH ÅRETS STORA SOMMARMENY HAR PREMIäR PÅ MIDSOMMARDAGEN SOM VANLIGT! Du kommer att finna favoriter som Flamingo och Crazy Monkey, kolachock, chocolyx mm.  Glacerian kommer att ha öppet på lördagar och söndagar samt på helgdagar i maj och fram till mitten på juni, sedan alla dagar som cafeet har öppet.

Afternoon Tea

Fram t o  m midsommar serveras vårt lyxiga Afternoon Tea.  Det serveras på lördagar och söndagar kl 12 och 14.15 och skall förbokas senast fredag lunch. Pris 325 kr per person och avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 160 kr. Meny; 1 glas alkoholfritt mousserande vid ankomst, 3 olika sorters sandwich, scones, pain au chocolate, 3 minibakelser, te eller kaffe.

Butik

Butiken är laddad med vårnyheter och påskpynt. I gårdshuset har vi byggt om och har nu en stor ljus fräsch frö- & trädgårdsavdelning. VI fortsätter ombyggnationerna med loppisdelen som kommer att vara klar till påsk!

Vill du bli kontaktad/boka bord?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hemma hos Esters

Fika

Härligt fika serveras  fre-sönd med matiga smörgåsar och hembakade bakelser.

Varma drycker

 

Kaffe:                                                                                                                                                                                                                                                                           Vi  servera vårt bryggkaffe, som bryggs på kaffe från Löfbergs.

Espresso, latte & cappucciono görs på bönor från Slöinge Kafferosterioch vi har öven lite annorlunda kaffesorter från Slåinge som man kan prova på i pressokanna.

Te:

Vi fortsätter servera  teer från bl a det anrika franska tehuset Dammann Frères!Nya sorter har kommit in.. Serveras i stor kopp, eller kanna som rymmer 2 kopppar.

 

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45