16-17/11 & 23-24/11 sista helgerna vi har öppet för i år!

Nu är det bara två helger kvar tills vi stänger för i år och då blir det riktig julkänsla hemma hos Esters! Vi bjuder alla gäster på glögg och har  pepparkakslatte, chailatte,  varm choklad med marshmallows, Esters julsmörgås på lingonbröd med svensk rapsgrisskinka, rödbetssallad och köttbullar som extra i vårt ordinarie utbud. Det går även att boka Afternoon Tea och Tapastallrik de 2 sista helgerna men antalet lediga platser ör beränsat så skynda!.  I cafeet finner du som vanligt  bakelser & smörgåsar så det är bara att komma och fika! Varmt välkomna på en sista tur hem till Esters i år!

 

Aktuellt

Massor av EXTRAERBJUDANDE I BUTIKEN 2 SISTA HELGERNA! Se Instagram och facebook för aktuell information.

INGEN JULMENY ELLER JULTALLRIK PÅ ESTERS I ÅR!

I år blir det tyvärr ingen julmat hemma hos Esters eftersom vi skall lägga lite extra tid på ett personligt projekt istället. Nästa år kommer allt dock vara som vanligt och vi önskar alla varmt välkomna då!

Afternoon tea

4 tillfällen kvar att njuta av vårt Afternoon Tea innan vi stänger för säsongen: 16-17/11 & 23-24/11. Det serveras kl 12 & 14.30 Endast förbokning.  Klicka på MENY- länken för  meny eller på menyfliken ovan. Pris 325 kr per person.

 

Endast förbokning för vårt Afternoon Tea, avbokningar senare än 1 dygn innan bokningen debiteras med 165 kr per person.

 

Tapastallrik

Fr o m 19/10 serverar vi vår populära Tapastallrik igen., perfekt för dig som vill njuta av något matigt men ej vill ha full 3-rättersmeny Vi har gjort om menyn lite och bl a lagt till kaffe och en chokladtryffel så att det blir mer en komplett måltid!. Pris 225 kr per person.  Det går att boka tapastallriken fr o m kl 12 och sista ankomsttid är 14.30. Förbokas senast fredag kl 12, helgen du vill komma. Avbokningar senare än 1 dygn innan Din bokning debiteras med 125 kr per person. Observera att man måste boka för MINST 2 PERSONER och att priset är per person.

 

Boka Tapas/Afternoon Tea hemma hos Esters

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hemma hos Esters

Glacerian

Glacerian är stängd för säsongen!

Vi tackar alla gäster för en fantastisk rekordsäsong och vi har redan börjat planera för nästa år med nya muggar och andra glassnyheter.

Vi öppnar som vanligt igen  samband med vår pelargonhelg i maj 2020.

Fika

Hos oss finner du en härlig blandning av svenska klassiker, franska läckerheter och maffiga amerikanska bakverk. Inget fast sortiment utan vi bakar utifrån lust och säsong! Vi har öven klassik räksmörgås, baguetter, mm.

Varma drycker

 

Kaffe:                                                                                                                                                                                                                                                                         

Bryggkaffe, som bryggs på kaffe från Löfbergs.

Espresso, latte, mcachiato & cappucciono görs på bönor från Slöinge Kafferosteri.

Chailatte och olika smaksatta Latte Macchiato finns också att beställa. Under hösten serverar vi även olika sorters varm choklad.

Te:

Vi fortsätter servera  teer från bl a det anrika franska tehuset Dammann Frères!Nya sorter har kommit in.. Serveras i stor kopp, eller kanna som rymmer 2 kopppar.

 

Butik & loppis

I vår inredningsbutik på övervåningen finner du nu fullt med julpynt, härlig höstscarfs, porslin, textil, mm i olika stilar och i vårt gårdshus har vi en loppis samt ryska fröer samt trädgårdstillbehör , krukor mm. DE TVÅ SISTA HELGERNA VI HAR ÖPPET HAR VI EXTRA MYCKET ERBJUDANDE I BUTIKEN!

 

 

 

 

 

 

 

Vill du bli kontaktad av oss?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45