Öppettider:

torsdag-söndag kl 12-16.

STÄNGT MIDSOMMARAFTON

Varmt välkomna på ett besök!

Aktuellt

Midsommardagen traditionsenlig premiär på årets nya glassmeny!

Pga tekniska problem kan vi ej lägga ut årets glassmeny för tillfället men hoppas ha en lösning på problemet efter midsommar.

Afternoon Tea

Nu gör vi sommaruppehåll från Afternoon Tea och börjar servera i höst igen!

Butik

Butiken är laddad med vårnyheter och påskpynt. I gårdshuset har vi byggt om och har nu en stor ljus fräsch frö- & trädgårdsavdelning. VI fortsätter ombyggnationerna med loppisdelen som kommer att vara klar till påsk!

Vill du bli kontaktadav oss?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hemma hos Esters

Fika

Härligt fika serveras  fre-sönd med matiga smörgåsar och hembakade bakelser.

Varma drycker

 

Kaffe:                                                                                                                                                                                                                                                                           Vi  servera vårt bryggkaffe, som bryggs på kaffe från Löfbergs.

Espresso, latte & cappucciono görs på bönor från Slöinge Kafferosterioch vi har öven lite annorlunda kaffesorter från Slåinge som man kan prova på i pressokanna.

Te:

Vi fortsätter servera  teer från bl a det anrika franska tehuset Dammann Frères!Nya sorter har kommit in.. Serveras i stor kopp, eller kanna som rymmer 2 kopppar.

 

Se vad som händer hemma hos Esters, följ oss på sociala medier!

Esters cafe, Ed, Hagalund, 661 96 Långserud

Tel. 0533 502 45