Larmcentral eller privat?

De larm som vi monterat går alltid att koppla upp mot valfri larmcentral. Många tror att larmet är bundet till nuvarande larmcentral men så är det inte. Det går alltid att programmera om till annan larmcentral om du inte är nöjd med befintlig eller bara vill byta. Har du privatkopplat larmet idag så går det alltid att programmera om till larmcentral om man ändrar sig (XE650 och XE1000/2000-centraler går bara att koppla om med Airborne DC samt tjänst från Addsecure).

De flesta modeller går att koppla till 2 privata telefoner som ett alternativ (ej XE650, DS7090 och vissa 7080). Har du en Powermaster 10 kan du både ha den kopplad till larmcentral och få SMS vid larm.

Anslutning till Securitas Technology (f.d Stanley Security)

Många kunder har frågat efter ett alternativ till sin nuvarande larmcentral. Därför har vi tagit fram ett samarbete med Securitas Technology.

Koppla ert larm till Securitas Technology och de bjuder på inkopplingsavgiften. Kostnad för omprogrammering tillkommer från oss. Ni behöver minst ett grundabonnemang, önskar man sedan tilläggstjänster går det att välja till fria utryckningar och nyckelhantering. Gå gärna in under respektive sida, Privatpersoner eller Företag.