Koppla om till annan larmcentral?

Ni behöver inte byta ut er befintliga larmanläggning för att byta till annan larmcentral, däremot så kan vi koppla om den befintliga anläggningen till annan valfri larmcentral såsom t.ex. Securitas, Lövestad Larmcentral, Securitas Technology etc. Vi kommer ut till er och på plats och programmerar om anläggningen, och ni tecknar ett nytt avtal med er nya larmcentral. XE-centraler och Ds7090 kan endast kopplas upp med Airborne DC och tjänst från Addsecure. Vi har tagit fram ett erbjudande i samarbete med Stanley Security enligt nedan:

Anslutning till  Securitas Technology

Många kunder har frågat efter ett alternativ till sin nuvarande larmcentral. Därför har vi tagit fram ett samarbete med Securitas Technology.

Koppla ert larm till Securitas Technology och de bjuder på inkopplingsavgiften. Kostnad för omprogrammering tillkommer från oss. Ni behöver minst ett grundabonnemang, önskar man sedan tilläggstjänster går det att välja till fria utryckningar och nyckelhantering. Gå gärna in under respektive sida, Privatpersoner eller Företag.