Koppla om till annan larmcentral?

Din larmanläggning (XE-centraler kan endast kopplas upp med Airborne DC och tjänst från Addsecure) går alltid att koppla om till vilken valfri larmcentral du vill. Vi kommer ut till er och på plats så programmerar vi om anläggningen, ni tecknar ett nytt avtal med er nya larmcentral.

En del kunder har fått brev från Sector Alarm där man avslutar den nuvarande tjänsten till deras larmcentral. I brevet står det bland annat att ni måste uppgradera till deras system i fortsättningen, och teckna ett nytt abonnemang från 379:- per månad. 

Ni behöver inte byta er befintliga larmanläggning som det står i brevet, däremot så kan vi koppla om den befintliga anläggningen till annan valfri larmcentral till ett rimligare pris. Därför har vi tagit fram ett erbjudande med Stanley Security enligt nedan:

 

Anslutning till Stanley Security

Många kunder har frågat efter ett alternativ till sin nuvarande larmcentral. Därför har vi tagit fram ett samarbete med Stanley Security.

Koppla ert larm till Stanley Security och de bjuder på inkopplingsavgiften. Kostnad för omprogrammering tillkommer från oss. Ni behöver minst ett grundabonnemang, önskar man sedan tilläggstjänster går det att välja till fria utryckningar och nyckelhantering. Gå gärna in under respektive sida, Privatpersoner eller Företag.