chicopee logo

Chicopee HNL - Holistic Nature Line -  en serie spannmålsfria foder av toppkvalitet.

Lanseras i Sverige hösten 2018.

Chicopee spannmålsfria näringskoncept för krävande, foderkänsliga hundar av alla raser.

Vi använder högt smältbar potatis som kolhydratkälla och undviker medvetet spannmål.  

Mobilitetskomplexet är en kombination av naturligt extrakt från gröntläppad mussla och glukosamin samt kondroitinsulfat. Dessa kan i kombination effektivt stödja broskbildning och funktion.

Naturligt cellskydd Viktiga naturliga antioxidantämnen från olika bär (t.ex. mjuka tranbär och blåbär) också vitamin E och spårelementet selen, skyddar kroppens celler mot skadliga attacker av metaboliska nedbrytningsprodukter.

Silkesleken komplex Den silkeslena komplexet är en kombination av naturlig laxolja, linfrö och högkvalitativ krill. Dessa innehåller viktiga omega-fettsyror som komponenter för den positiva utvecklingen av glänsande och silkeslen kappa och jämn hud.

Stabil tarmflora Chicory erbjuder mycket effektiv kostfiber (Inulin) som stöder tarmfloran i tarmen. En balanserad tarmflora är grunden för en stabil matsmältning.

Mjuk kibble (semi fuktig) På grund av den mjuka kibble (18% fukt) är vårt foder en speciell smakupplevelse. Det är ett rent foder utan kemiska tillsatser eller konserveringsmedel. En serie mycket prisvärda foder. 

Chicopee Grainfree har blivit ett mycket populärt foder och säljs till många hundar med gluten- och spannmålsallergi. Finns i september 2018 endast ett fåtal säckar kvar. Detta populära foder ersätts med Lamm&Potatis i Chicopee HNL-serien.